Istenszobrok, domborművek Krisna-völgyben – Egy szent hely története

Fodor Hírek, Krisna-völgy

Krisna-völgy temploma nem csak egy szép, színes épület. Az indiai kultúra és művészet, ahogy eredetileg a magyar sem, nem ismeri a dísz a díszítés fogalmát. A templomépületben minden ékesség az Úr Krisnára való emlékezés egy darabkája, az imádat és a szeretet kifejeződésének eszköze. De hogy is készültek ezek a páratlan mesterművek?

A 20 éves Krisna-völgy rendezvénysorozat bárhol és bárki számára elérhető elemeként egy újdonsággal szeretnénk meglepni a Krisna-tudat filozófiája és kultúrája valamint életmódja iránt érdeklődőket.

A Krisna-völgy 20 éves jubileumi ünnepségsorozat keretében készítettünk egy közel másfél órás filmet, amely végigköveti e 20 esztendő eseményeit, legfontosabb történéseit, lépésről lépésre. Archív felvételeken láthatjuk a völgy fejlődését, a templomépület és Krisna-völgy épülését, kiteljesedését a kezdetektől, egészen napjainkig.

A következő hónapokban itt a krisna.hu oldalon részleteket tekinthetnek meg a jubileumi alkotásból, ízelítőt adva e páratlan vállalkozás növekedéséről. A teljes film megvásárolható Krisna-völgyben és a budapesti templomi shopban.

20 éves Krisna-völgy