Január 18. VegaKaland főzőtanfolyam: „Mennyei konyha, isteni ízek!”

Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus életmód alapelveibe és gyakorlatába.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetarianizmus egészségügyi vonatkozásaival, az Ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.

Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat. Az oktatásban konyhatechnikai eljárások sokasága szerepel, mint például a panír (házisajt) előállítása, a leggyakoribb indiai kenyérfélék, csemegék, és édességek elkészítésének trükkjei, levesek és szószok főzése, a zöldségételek és rizsek variációi illetve egzotikus italok készítése.

Az indiai konyhán túl szeretnénk azoknak is kedvezni, akiket elsősorban a vegetarianizmus és az egészség érdekel. Ezért a jövőben tágítani szeretnénk tanfolyamaink típusait.

Az elkövetkező hónapokban a következő oktatások indulnak:

–         Kezdő indiai főzőtanfolyam (két napos)
–         Indiai csemegék és édességek (egy napos)
–         Magyaros konyha vegetáriánus módra (egy napos)
–         Reform sütemények és csemegék, lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek és lúgosítani kívánóknak

A résztvevőknek a tananyag elsajátításához jegyzetet biztosítunk. Az oktatás mindig szombaton zajlik. A két naposak egymást követő szombatokat jelentenek.

Két napos indiai kezdő tanfolyam. (2 x 6 órás) 17000 Ft.
Időpont: 2014. január 18. és január 25.
FIGYELEM!
Karácsonyi ajándék 15% kedvezmény a két napos oktatásra, ha december 24-ig befizetik az összeg felét.


Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.
További információ és jelentkezés:
Haddad Nóra oktatónál
Telefon: +36-30/643-31-13
E-mail: lelekpalotaja@1108.cc
Web: www.budapestturizmus.krsna.hu

  • Mit kell tudni a Bhagavad-gítáról? (1)