Zöldborsóval töltött burgonya tikka

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
1 kk só,
1/4 kk frissen őrölt fekete bors,
2 ek teljes kiőrlésű búzaliszt,
1,6 dl puhára párolt zöldborsó,
1/2 kk garam masala,
1/4 kk só

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és összetörjük. Hozzádolgozzuk a lisztet, sózzuk, borsozzuk, majd 10 egyenlő részre osztjuk.
A puhára párolt zöldborsót garam masalával és sóval ízesítjük, villával összetörjük, s ugyancsak 10 részre osztjuk.
A burgonyalabdák közepébe becsomagoljuk a zöldborsóadagokat, ismét golyóvá gömbölyítjük, majd enyhén meglapítjuk őket.
Kissé kiolajozott palacsintasütőben a lehető legkisebb lángon mindkét oldalukat 15-20 percig sütjük, hogy vörösesbarna héjuk képződjön. Forrón tálaljuk.