Február 15. és 22.: VegaKaland főzőtanfolyam

Fodor Életmód, Hírek

Indiai csemegék és édességek lúgosítani kívánóknak, lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek

 Időpont: 2014. február 15. Szombat 10.00-15.00-ig.

Egyalkalmas indiai kezdő főzőoktatás

Időpont: 2014. február 22. Szombat 9.30-15.30-ig.

Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus életmód alapelveibe és gyakorlatába.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetáriánizmus egészségügyi vonatkozásaival, az ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.

Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat. Az oktatásban konyhatechnikai eljárások sokasága szerepel, mint például a panír (házisajt) előállítása, a leggyakoribb indiai kenyérfélék, csemegék, és édességek elkészítésének trükkjei, levesek és szószok főzése, a zöldségételek és rizsek variációi illetve egzotikus italok készítése.

A résztvevőknek a tananyag elsajátításához jegyzetet biztosítunk. Az oktatás mindig szombaton zajlik. A két naposak egymást követő szombatokat jelentenek. :

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.

Ár: 8500Ft

Információ:+36-30 643-31-13                                                                                                                                        

Web: http://budapestturizmus.krisna.hu/fozotanfolyam.html