VegaKaland főzőtanfolyam: isteni ízek az újévre!

Időpont: 2015. január 24. és 31.

Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus életmód alapelveibe és gyakorlatába.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetarianizmus egészségügyi vonatkozásaival, az Ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.

Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat. Az oktatásban konyhatechnikai eljárások sokasága szerepel, mint például a panír (házisajt) előállítása, a leggyakoribb indiai kenyérfélék, csemegék, és édességek elkészítésének trükkjei, levesek és szószok főzése, a zöldségételek és rizsek variációi illetve egzotikus italok készítése.

VEGAkaland főzőtanfolyam

A résztvevőknek a tananyag elsajátításához jegyzetet biztosítunk. Az oktatás mindig szombaton zajlik. A két naposak egymást követő szombatokat jelentenek. :

(Bónuszkedvezmény-tipp: Ha valaki hoz magával plusz 1 főt, 3000 Ft kedvezményt kap)

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.
Információ:+36-30 643-31-13
Web: http://budapestturizmus.krisna.hu/fozotanfolyam.html, facebook írd be: Vegakaland

Várunk sok szeretettel!

  • Mit kell tudni a Bhagavad-gítáról? (1)