Január 16. és 23.: Indiai vega főzőtanfolyam

Az indiai konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. Előnye, hogy alapvetően vegetáriánus, így nem kényszerül íz és ételhamisításokra. A tanfolyam során a résztvevők megtanulják az ájurvéda által javasolt alapelveket, a hagyományos főzési technikákat, a különleges fűszerezést és a tipikus indiai fogások receptjeit. Az így elsajátított ismeretek segítségével könnyen és gyorsan elkészíthető, színes, ízes, és változatos ételeket tehetünk az asztalunkra.

Fotó: Gancs Károly

Fotó: Gancs Károly

(Sajnos manapság nagyon nehéz ahimszás tejet beszerezni, így tanfolyamunkon vegán ételeket készítünk, kivéve a közkedvelt házisajtot, melyhez erőszakmentes Krisna-völgyi tejet használunk.)

Időpont: 2016. január 16 és 23. Szombat 9.00-14.30-ig

Helyszín: Budapest, 1037 Lehel u. 15-17-

Ár: 17.000 Ft (Ha hozol magaddal valakit 3000 Ft kedvezményt adunk.)

Tel: 06 30/643 3113

Facebook: Vegakaland

Jelentkezés feltétele: Az összeg felének előzetes befizetése személyesen vagy a következő számlaszámra: 10201006-50280740-00000000. A számlatulajdonos, a Govinda Éttermek Kft.

Jelentkezés: lelekpalotaja@1108.cc

Várunk sok szeretettel!