Mithi lassi – Édes joghurtital

A mithi lassi India tejturmixa. Könnyen elkészíthető, és biztos sikert arat. Kedvelt még az epres és mangós változat is. A Nyári forróságban célszerű joghurtot használni, hogy kellemesen lehűtse a testet, és a lelket is…

Lassi

Hozzávalók:
1 l joghurt vagy író
700 ml hideg víz
6 evőkanál cukor vagy 5 evőkanál méz
2 kávéskanál rózsavíz

Az összes hozzávalót habverővel habosra kavarjuk. Jól behűtve tálaljuk. Változatosságképpen a rózsavizet felcserélhetjük 3 evőkanál citromlével vagy 50 g pépesített eperrel, málnával, szederrel, érett banánnal vagy mangóval. Hűtsük be! Jó étvágyat!

(fotó: zabihabites.com)

  • Mit kell tudni a Bhagavad-gítáról? (1)
  • Cimkék: