Július 22-24.: Krisna-völgyi Búcsú – a legnagyobb családi élményfesztivál

Admin Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Az idei Búcsúban ismét kirakodó vásár, színpadi programok, finom ételek, érdekes előadások, felnőtt és természetesen gyermekprogramok sokaságát szedtük a látogatóknak össze egy csokorba.

Mindenfelé kézműves termékek alatt roskadozó asztalkák állnak, melyeknél sok más értékes áru mellett Krisna-völgy saját készítésű termékei is megvásárolhatóak. A házi készítésű, gyógynövény tartalmú kencéket nem csak megvenni tudjuk, hanem egy szakavatott kéz segítségével mi magunk is elkészíthetjük.

Jegyelővétel >>

A mezőgazdasági ökrös gépbemutató, valamint a kertészetben és a tehenészetben induló szakvezetés segítségével beleshetnek a biogazdálkodás függönye mögé. A frangipáni kiállítás és vásár kihagyhatatlan a virágok szerelmeseinek.

Magyaros és indiai ízek, látványkonyha, szabadtéri főzés, tandori sütés, frissen készített búzafűlé elégíti ki a Búcsú kavalkádjában megéhezett látogatók étvágyát. A vegánok is bátran elindulhatnak útravaló nélkül, hiszen a legtöbb étel számukra is fogyasztható, még fagyizni is tudnak!

A színpadon tradicionális zene- és táncbemutató látható. Ez ad helyszínt egy védikus indiai esküvőnek is. A tűzceremónia nagyon különleges, teljesen más, mint a hazánkban megszokott polgári, vagy templomi esküvő.

A gyönyörű művészi alkotásokkal díszített templomépületet a negyedóránként induló idegenvezetéssel tekinthetik meg. A Búcsú alkalmával a Krisna-völgyi iskola is tárt kapukkal várja a látogatókat a nyílt nap keretén belül.

A gyerekprogramokat és a boci simogatót kimondottan a kicsik igényeire szabtuk. A kisvasút, mely a völgy területén belül közlekedik ilyenkor, szintén nagy örömet szokott okozni a gyerekeknek.
A férfiak, és természetesen minden bátor jelentkező, az íjászatban próbálhatja ki magát. Akiket a lélek mélysége érdekel, a mantra-ösvényen végigjárva kóstolhatnak bele a meditációba.

A Kérdezz-felelek sátorban minden kérdésükre választ kaphatnak, az Öko portán a környezetvédelem és biokertészet kapcsán bővíthetjük ismereteinket, a Valóságsátorban purit süthetünk és betekintést nyerhetünk a Krisna-hívők különleges szokásaikba. A tavalyi év nagy kedvence, a Reinkarnációs szerepjáték a karma szövevényes törvényeit segít megérteni.

Jó szórakozást kívánunk – találkozzunk idén is a Krisna-völgyi Búcsúban!
Időpont: 2016 július 22 – 24.

Részletek: bucsu.krisnavolgy.hu >>