Főzőtanfolyam Debrecenben: bepillantás az indiai konyha rejtelmeibe

“Az étel feladata az élet meghosszabbítása, az elme tisztítása és a fizikai erő növelése.” (Sríla Prabhupáda)

Ha szereti a különleges, tápláló és egészséges ételeket, vagy kíváncsi rá, mi adja az indiai konyha különleges ízvilágát, várjuk főzőtanfolyamunkon május 28-án, a Debreceni Govinda Éttermben! Tanfolyamunkon lépésről-lépésre elsajátíthatják e vegetáriánus ételek elkészítésének alapjait, az indiai lepénykenyértől kezdve egészen egy többfogásos menüsorig.

Főzőtanfolyamunkon az alábbi ételek elkészítését tanulhatják meg:

  • hüvelyesekből készült leves (dál)
  • zöldségekből készült főétel (szabdzsi)
  • indiai lepénykenyér (puri)
  • édes-csípős szósz (csatni)

Helyszín: Govinda Étterem és Kulturális Központ, Debrecen
Cím: Debrecen, Magyari utca 2.
Időpont: 2016. május 28., szombat, 9-13 óráig
Részvételi díj: 8500 Ft
Jelentkezés az alábbi telefonszámon:
NitÁi (Csató Péter)  06-30-98-64-273

A főzőtanfolyamon bemutatásra kerülő pontos menüsor a Debreceni Govinda facebook-oldalán lesz elérhető.

  • Mit kell tudni a Bhagavad-gítáról? (1)