December 9.: Stresszoldó jógaworkshop

Admin Hírek, Programajánló

 

Az ászanák végzésével kívül-belül átmasszírozzuk izmainkat és belső szerveinket, kioldva az ott lerakódott görcsöket, amelyek a feszültség fizikai megnyilvánulásai.


 2018.12.09 10:00 – 2018.12.09 13:00 Budapest, Attila u. 8, 1039 Magyarország

A belső elválasztású mirigyek masszázsával a hormonrendszer egyensúlyozódik ki és javul a közérzet. A fej, a gerincoszlop, a kilépő idegek átmozgatásával pedig az idegrendszer működése optimalizálódik, oldva az érzelmi blokkokat. A légzés szabályzásával befelé irányítjuk a tudatot, elengedve a külső világot, a zavaró érzéseket és a negatív gondolatokat, amely nyugtató hatású. A megfelelő légzés életerővel tölti fel testünket, illetve beindítja annak megfelelő áramlását. A pránájáma táplálja egész lényünket és elűzi a depressziót. A relaxáció során megtapasztalható a feszült és az oldott állapotok közötti különbség. A tapasztalatot felhasználva tudatosan elengedhetjük a bennünk lerakódott feszültségeket. A mantra-meditáció megszünteti az elme ingadozását és a magasabb rendű célok felé tereli a figyelmet: az Önvalóra, Istenre, a lelki világra és mindezek kapcsolatának megértésére. A lelki meditáció gyakorlásával kialakulhat bennünk a szívből jövő pozitív gondolkodás, amely alapjaiban meggátolja a stressz kialakulását.

Oktató: Medvegy Gergely

A workshop 3 órás hosszú gyakorlás vasárnap 10:00-13:00- ig.

A workshop díja: 5000 Ft

A képzések nem teljesen kezdőknek vannak! Legalább féléves jógás múlt ajánlott.

A tanfolyamra a helyek limitáltak! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel, így érdemes minél előbb befizetni a képzési díjat, hogy a részvétele biztosítva legyen.


A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

  1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:
    Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836- 49020016 (MKB Bank Zrt.)
  2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)
  3. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.
  4. Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben és ebben az esetben várólistára kerül.
  5. Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:
Kiss Éva
Telefon: +36-30/216- 2883
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola