Július 8.: Gerincfelébresztő és átmozgató jógaworkshop

Admin Hírek, Jóga, Programajánló

A gerincoszlop adja a vázát mind a durva fizikai, mind az energetikai testünknek. Hiszen a gerincoszlop a csontváz szerkezetének az alapja, amelyen keresztül a belső szerveket is tartja. Ezen túl a három fő nádi (energiapálya) a gerinc mentén halad.

Oktató: Medvegy Gergely – jógaoktató

A workshop 3 órás hosszú gyakorlás vasárnap 10:00-13:00-ig.

A workshop díja: 5000 Ft alkalmanként.

A képzések nem teljesen kezdőknek vannak! Legalább féléves jógás múlt ajánlott.

A tanfolyamra a helyek limitáltak! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel, így érdemes minél előbb befizetni a képzési díjat, hogy a részvétele biztosítva legyen.

A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

Facebook esemény itt!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.