A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége a védikus bölcsesség alapján olyan pozitív alternatívát kíván nyújtani az életvezetés, a gyermeknevelés és oktatás területén, amely hosszú távon jelent megoldást a felnövekvő nemzedékek testi- és lelki egészségének megóvása terén. A védikus gondolkodás a Krisna-hívők családmodelljében, életvitelében is megnyilvánul. Megfelelő képzéssel és életünkben a lelki értékek alkalmazásával konstruktív, példás családi élet alakítható ki, amely egyaránt szolgálja a gyermekek, valamint a felnőttek érdekeit. A 2014-es évben egyházunk a társadalmi rétegek minél szélesebb körének szeretné elérhetővé tenni a gyermekekkel való törődés ősi és jól bevált módszerét az év során szervezett rendezvények, előadások és programok által.

Tovább »
Tanácsadóink – Kérdezz tőlük!
Madhurī Śrī devī dāsī (Karl Brigitta)
Gyógypedagógus-pszichopedagógus, vaiṣṇava lelkész
Miben tud segíteni? Tanulási nehézségek, gyógypedagógiai problémák

Az ELTE Gyógypedagógiai Karán végezett gyógypedagógus-pszichopedagógusként. Tevékenysége fő célja a tanulási folyamatban sikertelenséget tapasztaló, elakadó, óvodás és kisiskolás gyermek nehézségeinek feltárása, valamint egyénre szabott fejlesztő folyamatok meghatározása és kivitelezése.

Bővebben »»
Kérdezz Tőle »»
Suśīla devī dāsī (Madarász Gáborné Éva)
Tanár, a Srí Prahláda Általános Iskola igazgatója, vaiṣṇava lelkész
Miben tud segíteni? Tanulási, oktatási kérdések

A Krisna-völgyi Srí Prahláda Általános Iskola igazgatója, az ökofalu lakója, tanárnő, egy 11 éves kislány és egy 6 éves kisfiú édesanyja.

Bővebben »»
Kérdezz Tőle »»
Karuṇa-sindhu devī dāsī (Nikodemus Katalin)
Tanító, magyar-irodalom szakos tanár, vaiṣṇava lelkész
Miben tud segíteni? Tanítási, nevelési és oktatási kérdések

Vaiṣṇava lelkészként a Kṛṣṇa-tudatos, és lelki nevelés kiváló ismerője. Korábban a krisna-völgyi általános iskola oktatója. A gyermekek iskolai és tanulási nehézségeinek szakértője.

Bővebben »»
Kérdezz Tőle »»