Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Több tízezer embernek segített hazánkban az Ételt az Életért
Az Ételt az Életért Nemzetközi Szegényélelmezési Program 4 milliárd tál étel kiosztása által tette boldogabbá a világot 2016-ban, ebből csak a mi kis országunk önkéntesei félmillió tálat teljesítettek! Minden lelket egyenlőnek tekintünk, ennek pedig nincs jobb kifejezésmódja, mint hogy egyesítjük a világot a tiszta, vegetáriánus ételek ingyenes osztásával. Köszönjük, hogy velünk voltatok idén! Amíg az éhezés el nem tűnik a Földről, lesz még dolgunk. Te is segítesz nekünk?

BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak »
Motiváció
„A rendíthetetlenül odaadó lélek tökéletes békét ér el, mert minden tette eredményét Nekem ajánlja fel. De aki nem él harmóniában Istennel, s munkája gyümölcseire sóvárog, azt megkötik tettei.”
(Bhagavad-gítá 5.12)
Öko
Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás – új film zöld életfilozófiánkról
Az Egyszerű élet, emelkedett szintű gondolkodás pályázat olyan szervezeteket és azok munkatársait egyesítette, akik aktívak az ifjúsági munka területén, érdekeltek a fenntarthatóság, önellátás, az egészséges életmód és a fiatalok foglalkoztatása terén.
Bővebben »
Bölcsesség
Hogy hívják Istent és melyik a legvégső formája?
Annyi de annyi névvel illetik Istent a hinduizmusban, nem is beszélve a különféle félistenek neveiről, akikből 33 millió van e világban. Melyik akkor a legteljesebb elnevezése Istennek? Siva, vagy Visnu, vagy Krisna?
Bővebben »
Biztos vagy benne, hogy 2017-et írunk? – Isten tudja...
Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, ha leírjuk, hogy közel sem biztos, hogy az egész világ most ünnepli az új évet. Pláne nem 2017-et. Hát akkor mikor is van az év első napja? És milyen évet is írunk? Minden esetre BÚÉK mindenkinek!
Bővebben »
Életmód
Ezért fájhat a derekad
A nyugati életmódot élő embereknek jógát oktatni igazi kihívás. Elsősorban azért, mert már kisgyermekkorban rászoktatnak minket a széken ülésre, és így a csípő funkcióját tulajdonképpen négyféle mozgásra vagy pózra korlátozzuk: fekvés, állás, járás és széken ülés.
Bővebben »
Mi a guru szerepe a jógában?
Azt gondolnánk a jóga gyakorlása kizárólag a test számára jelent kihívást? A légzőgyakorlatokkal és pózokkal elérjük a jóga lényegét, a kapcsolódást? De miért fordul minden mély jógagyakorló végül egy lelki tanítómesterhez?
Bővebben »
Recept
Paratha – Serpenyőben sült töltött lepény
Ez recept a híres indiai töltött lepénynek, a parathának egy ízletes szingapúri változata, igazi téli csemege, káposztával és mungóbabbal tökéletes energiabomba.
Bővebben »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Felvételiznél főiskolánkra?
Gondoltad volna, hogy Magyarországon működik Európa legrangosabb jógaiskolája? A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán nem csak a fizikai jógagyakorlatokat sajátíthatod el, hanem India kultúrájáról és vallási hagyományairól is színes, szerteágazó tudást szerezhetsz!
Bővebben »
Kezdd tudással az évet! Induló tanfolyamaink
Meditáció és önismeret, kezdő óga, haladó jógatovábbképzés, ájurvédikus öngyógyítás, szúrjanamaszkár tanfolyam, tavaszi elvonulás.
Bővebben »
Lélek Palotája Budapest
Tanfolyamok amik számodra is érdekesek lehetnek
Te is megkérdezted már magadtól, hogy "Ki vagyok én?" vagy "Mit keresek itt?" Vagy egész egyszerűen boldogtalannak érzed magad? Kíváncsi vagy a karma törvényére? Tudod-e mire születtél? Tudod-e, mi a feladatod a Földön? Tudod-e, hogy mi a kapcsolatod a családtagjaiddal? Tudod-e, hogy hogyan neveld gyermeked? Ha érdekelnek a válaszok, tarts velünk!
Önismereti előadás a Védikus pszichológia segítségével » Numerológiai Hétvége » Vega Kaland 2 alkalmas indiai főzőtanfolyam »
Kapcsolj ki
Gondolkodó klubok - Gyere el Te is!
Olyan ősi elvekről, értékekről beszélgetünk, amelyek a legtöbb ember számára a mai felgyorsult, őrült világunkban hiányoznak, habár mélyen mindenki szomjazik rájuk. Programjainkon várunk minden kíváncsi, lelkes embert, aki fel meri tenni az élet nagy kérdéseit.
Mantra-jóga Klub (Budapest) » Govinda - a gondolkodó fiatalok klubja (Budapest) » Mantra-jóga Estek (Debrecen) »
Videó
Jaya Nrisimha (Videoklip)
A népszerű, ősi indiai védelmező mantra, az Úr Krisna oroszlán formájának, Nrisimhadevának dicsőítése egészen új, modern zenei köntösben dj. Gadától.
Bővebben »
Égbolt
Gyógyító csillagállás és az égbolt bölcsességei 2017-ben
2017 egy különleges gyógyító bolygóállással indul. Az indiaiak az ezer gyógyítónak nevezték ezt az égi zónát, és nagyon szerencsésnek vélték. Ha más kultúrák tanításaiból is szemezgetünk mellé, láthatjuk, hogy az arabok az otthonok szerencséjének, a kínaiak sírhelynek titulálták. A görögség szerint a Vízöntő csillagkép Deucalionhoz kapcsolódik, aki feleségével, Pyrrhával hajót épített a közelgő özönvíz ellen…
Bővebben »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2016
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*