Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
A Kelet bölcsessége - Keleti Vallások Hete - április 26. 18 óra
Érdekel, miért adja valaki a fejét lelkészi pályára? Mi visz valakit arra, hogy kézzelfogható dolgok helyett metafizikai kérdésekkel foglalkozzon? Vallásközi körsétánkon 3 különböző felekezet szent helyeire - az iszlám, a buddhizmus és a vaisnavizmus központjaiba - látogatunk el. Utóbbiban a vendégeket Sivarama Swami, vezető lelkész fogadja, április 26-án, szerdán 18 órakor. Várunk szeretettel!
Bővebben »
Facebook esemény »
Húsvéti ételosztás
Idei első kiemelt budapesti ételosztásunkra több mint 1600 ember érkezett Húsvét hétfőn. A meleg étel mellé élelmiszercsomaggal és lelkisegély gondozással is készültünk a nélkülözőknek. Az élelmiszercsomagokat az adó 1%-os támogatásokból finanszíroztuk, és a jövőben is így tesszük. Ha segítenél, kérjük, ajánld fel 1%-odat vagy az Ételt az Életért Alapítványnak (adószám: 18095575-1-41), vagy az alapító Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének (technikai szám: 0389). Köszönjük!
Lelkisegély és bőségcsomag galéria »
Az RTL Klub Híradójának tudósítása »
Az MTV Híradó összeállítása »
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Motiváció
„Mindenki teste gabonaféléken él, melyek az esõbõl származnak. Az eső a jadzsnya [áldozat] végzéséből ered, a jadzsnya pedig az előírt kötelességekből születik.”
(Bhagavad-gítá 3.14.)
Életmód
Mit nyerhetsz a vegán étrenddel? (Videó)
Dr. Tamasi József belgyógyász 32 éve gyűjti a tapasztalatokat a vegán táplálkozás orvosi alkalmazásával kapcsolatban. „Látom betegeimen ennek jótékony hatását és tudom azt, hogy a jövő orvosi eszköztárából nem hagyható ki. Mind a prevenció mind pedig a terápia egyik legfontosabb eleme a krónikus betegségek gyógykezelésénél.”
Bővebben »
A repceméz 7 legjelentősebb jótékony hatása
Tudtad, hogy repceméz a világ egyik legegészségesebb édesítőszere? Krisna-völgyben bio minőségben állítják elő és palackozzák ezt az ősi mézfajtát.
Bővebben »
Krisna-völgy
Legelső legeltetés - tehén kihajtó ünnep (Videó)
Húsvét szombaton tartották a Völgyben a legelső legelés tehénkihajtó ünnepséget, amelyet kicsik és nagyok egyaránt élveztek.
Bővebben »
A hétköznapok pedig íg telnek kerti munkával biofarmunkon. Nálunk járt a PetőfiLive csapata.
Bővebben »
Önismereti Tábor
Az egy hetes önismereti tábor ideje alatt segítünk önmagad megismerésében, melyhez olyan értékeket és elveket tanítunk meg Neked, melyekkel az életed teljes és boldog lehet. Lelki tudásra tudsz szert tenni, és közben bepillantást nyersz a Krisna-völgyi szerzetesek életébe, hétköznapjába is.
Bővebben »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Régóta tervezed, hogy továbbtanulsz? Hagyd abba a tervezgetést!
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola felvételt hirdet vaisnava jógamester és vaisnava teológia szakokra. Jelentkezési határidő: 2017.05.22. Van, aki még nem hallott erről a Főiskoláról; van aki tud róla; akik pedig odajárnak, egyszerűen imádják!
Bővebben »
Hogyan válhat az ember hiteles jógamesterré?
Szavazz Te is a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola által alapított Jógarádzsa Közönség Díjra! A jógás társadalom ajánlása alapján, a szakmai bizottság által kiválasztott jelöltek: Elekes Kevéné Csendes Mária, Kornhoffer Tünde, Nagy Gábor, Trapp László és Veres Mónika. Szavazni 2017. április 21-ig lehet! http://www.jogaradzsa.hu/szavazas » Díjátadó: 2017.04.22-én, Budapesten, az Akvárium Klubban, a II. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján.

Interjú a jelöltekkel:
Kornhoffer Tünde »
Veres Mónika »
Elekesné Csendes Mária »
Nagy Gábor »
Lélek Palotája Budapest
Védikus bölcsességek lenyűgöző csodái
Gondoltad volna, hogy több, mint 5000 évvel ezelőtt is ismerték már a mai modern tudomány vívmányait? És hogy erre bizonyíték is van?
Bővebben »
Reinkarnáció az Életben - Tudományban - Védákban
Szerinted is létezik a reinkarnáció? Vagy az élet a születéssel kezdődik és halállal végződik? Valóban éltünk-e már ezelőtt is? A válasz: Igen!
Bővebben »
Kapcsolj ki
India Fesztivál Pécsen
Egy nap, az ősi India világából, ahol érdekes színpadi programokon, előadásokon kívül hennával, száriba öltözéssel, finom ételekkel is találkozhatnak a hozzánk látogató vendégek. Mivel várjuk Önöket? Íme egy kis ízelítő a nap programjaiból…
Bővebben »
Sivarama Swami: Spirituális idegenvezetés az anyagi illúzió labirintusában
Tökéletlen fizikai érzekeinkkel sajnos nem vagyunk képesek tapasztalni a minket érő finomfizikai befolyásokat és a spirituális világot, mivel a tudatunk anyagi befedettsége határozza meg a percepcióink minőségét. Emiatt megfelelő forrás nélkül a jó hozzáállásunk önmagában nem elegendő a lelki fejlődéshez – a Govinda Klubban.
Bővebben »
Manhertz József: A virágzó emberi kapcsolatokról (Eger)
Hacsak nem vagy remete, aki önként vállalva, magányosan élsz az erdőben, akkor életed minden pillanatát meghatározzák az emberi kapcsolataid. A napod nagy részét a munkatársaiddal vagy az üzletfeleiddel töltöd. Fontos, hogy jó kapcsolatokat ápoljatok. A szabadidődet a barátaiddal, a családoddal és a kedveseddel töltöd. Nem mindegy, hogy milyen ez a kapcsolat
Bővebben »
NOÉ örökbefogadó nap az állatokért
Partnerünk a NOÉ Állatotthon rendszeresen szervez örökbefogadó és állatvédelmi napokat országszerte. A mostani találkozón egyházunk és Ételt az Életért programunk önkéntesei is képviseltetik magukat, mivel szívügyünk az állatvédelem.
Bővebben »
Videó
Élni és élni hagyni
"Az vagy, amit megeszel." Milyen hatással van ránk az étel, és mi az, amit megeszünk, pedig nem is étel?
Bővebben »
Égbolt
Tavaszi lendület a Kosban és az év legjobb napja
Mi várható az égen a Kos havában és mik a jellemzői a Kos csillagképben született személyeknek (április 13-május 13). Előrejelzés április második felére és május elejére.
Bővebben »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2017
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*