Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Hírességek a Vega Világnapi rendezvényen
A közelgő Vegetáriánus Világnap alkalmából rendezett Indiai Vegán Gasztrofesztiválon vegetáriánus hírességekkel is találkozhatsz. Tökéletes alkalom ez arra, hogy kissé átértékeljük, mi kerül nap mint nap a tányérunkra, az milyen hatással van a szervezetünkre és a környezetünkre. Folyamatosan frissülő oldalunkon ezt is megnézheted.
Tovább »
Motiváció
„A békét nem az éri el, aki igyekszik vágyait beteljesíteni, hanem egyedül az, akit nem zavar a kívánságok szakadatlan özöne, melyek úgy ömlenek bele, mint folyók az állandóan töltődő, ám mindig mozdulatlan óceánba.”
(Bhagavad-gítá 2.70.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Bölcsesség
Miért van a Földön több vallás?
A Civil Rádió Gauranga című műsorán ezúttal Īśvara Kṛṣṇa Dāsa (Dr. Tasi István) kulturális antropológus előadását hallhatják arról, miért alakult ki többféle filozófiai rendszer és vallás a bolygónkon, és mi lehet ennek a haszna?
Tovább »
Életmód
Segíthet a jóga pánikbetegségen?
A pánikroham szorongásos roham. Már néhány perc alatt igen heves elemi erejű. A szorongás, az ezzel járó rosszullét, hirtelen, a legváratlanabb helyzetekben alakul ki. Jógázzunk, ha hajlamosak vagyunk pánikbetegségre?
Tovább »
Aggodalom nélkül élni
Módszerek egy boldogabb élethez. Szabó Csaba természetgyógyász előadása szinte minden ember stressz-problémáit érinti. Hogyan lehet békésen, aggodalom nélkül élni?
Tovább »
Ételosztás
Iskolakezdési támogatás vidéki városokban
Az iskolakezdés időszaka nemcsak a gyermekek, hanem a szülők számára is sokszor igen megterhelő. A családok szeretnék a lehető legtöbbet adni gyermekeiknek, de a tankönyvek, felszerelések, ruházat és táskák megszerzése mellett sokszor már éppen az apróságokra vagy a minőségi élelmiszerre nem jut elég pénz.
Tovább »
Recept
Ételízesítő házilag
Egy szuper vegyszer- és adalékmentes ételízesítő szószokhoz, levesekhez, és bármely főételhez Hémangi konyhájából.
Tovább »
Alma, körte, szilva, barack - Befőzés tartósítószer nélkül
Cukor és tartósítószer nélkül szeretnél gyümölcsöt befőzni? Nem szeretnél télen vegyszeres körtét vásárolni, vagy egyszerűen csak kitolnád a gyümölcsszezont télire?
Tovább »
Krisna-völgy
Bio Sütőtök Nap
Ősszel a táj vöröses színben pompázik Krisna-völgyben. Ilyenkor érik be az itt termesztett bio sütőtök, mely a farm lakóinak egyik fő téli tápláléka. Készítünk belőle krémlevest, indiai zöldséges egytálételt, fűszeres bundában sütjük ki, de lehet ital és édesség alapanyaga is.
Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Iszlám és vaisnavizmus - Hiszünk abban, hogy kölcsönösen gazdagítani tudjuk egymást!
A vallásközi beszélgetések keretében a világvallások tudós és gyakorló képviselői bepillantást adnak vallásuk legfontosabb teológiai témáiba. A program különlegességét az adja, hogy szisztematikusan feltárják a teológiák hasonlóságait és különbözőségeit.
Tovább »
Kapcsolj ki!
Hare Kṛṣṇa programok Szombathelyen
Van egy jó hírünk a Vas megyeieknek! Szombathelyen, a megye székhelyében egyre aktívabban tevékenykedünk mi Krisna-hívők. Lehet, hogy már találkoztál velünk a város főterén egy zenés, táncos felvonulás alkalmával, vagy vettél tőlünk könyvet, de immár a nyilvános programjainkra is ellátogathatsz.
Tovább »
Mantra műhely »
Hare Krisna Savaria »
Videó
Aratófesztiválon jártunk
A nyár egyik legvidámabb és legfelszabadltabb ünnepe Krisna-völgyben az aratófesztivál. A kaszálástól az első új és friss meleg kenyérig.
Megtekintés »
Égbolt
Jupiter ajándékai szeptember végén
Immunerősítés, a Szűz jegyű személyek jellemrajza és a nagy égi változások szeptember második felében október elején.
Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2017
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*