Haré Krisna hírlevél
Haré Krisna hírlevél
Kiemelt

Maradj az Olvasónk!

Kedves Olvasónk! Bizonyára sokat hallottál az új adatkezelési szabályzatról (GDPR) és arról, hogy hírlevél feliratkozásodat meg kell erősíteni, ha a jövőben is kapni szeretnéd információs hírlevelünket. Reméljük, továbbra is olvasónk maradsz!

A megerősítő linket az Emailben küldött júniusi hírlevélben találod.

Indiai Szekérfesztivál Budapesten

A lelki világban minden szó egy ének, minden lépés tánc és minden nap fesztivál van! Ilyen lesz a Szekérfesztivál június 30-án, szombaton. Jóga, mantra, India – tarts velünk a lélek nyelvén át az ősi Indiába! A Szekérfesztivál 10 órakor a Vörösmarty térről indul, zenészek, táncosok, énekesek, mutatványosok kíséretében, és 13 órára érkezik a Városligetbe, ahol további programok várnak egészen este 8-ig.

Tovább »

Szekérfesztivál aloldal »

Facebook esemény»

Vaisnava jógamesterek a Jóga Világnapján

Rendhagyó órák Budapest 3 pontján! A június 21-i rendezvényeken a részvétel ingyenes, az előregisztráció június 7-én, 10 órától indul!

Tovább »

Facebook esemény »

25 éves Krisna-völgy – ünnepélyes nyitórendezvény

Június 23-án 9:30-17:00 óráig várunk somogyvámosi biofarmunkon a 25 éves Krisna-völgy ünnepi nyitórendezvényére. A programot a Jóga Világnapjához kapcsolódóan tartjuk. Hazánk legnagyobb és legszebb ökofalva negyed élvszázad értékeit mutatja meg az odalátogatóknak, India bölcsességét a magyar hagyományokkal ötvözve.

Tovább »

Facebook esemény »

Tervezd meg látogatásaid az 25 éves Krisna-völgybe


Motiváció
"Ha a különféle életszükségletekről gondoskodó félistenek elégedettek a yajńa [áldozat] végzésével, ellátnak majd benneteket mindennel, amire csak szükségetek van. Ám minden bizonnyal tolvaj az, aki úgy élvezi ezeket az adományokat, hogy nem ajánlja fel viszonzásképpen a félisteneknek."
(Bhagavad-gītā 3.12.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Bölcsesség
Mit szól Isten, ha Őt káromolják?
Nem nevezhetnénk művészetnek azt az alkotói szabadságnak vélt, verbálisan agresszív véleménynyilvánítást, amikor valaki ízléstelen alkotásokat tesz közzé. Ugyanakkor a szólásszabadság is fontos érték, melyet nem célszerű korlátozni.

Tovább »
Vedatube - A gondolkodás youtube csatornája
 
Egy csatorna, ahol folyamatosan frissülő anyagokkal várunk. Változatos témák, melyek inspirálnak, elgondolkodtatnak, előrébb visznek. Gyere, nézz körül!

Tovább »
Életmód
Minden sportág mellé szükséges a jóga
Ha sportolsz, akkor egyenesen kötelező a jóga. Hogy miért? Mert az erősen igénybe vett izmaid számára nem elegendő az öt-tíz perc nyújtás, amit az edzés végén elvégzel.

Tovább »
Öko
Sokkoló az OMSZ viccesnek szánt előrejelzése
2050 – pusztító viharok és 40 fok fölötti nappali átlaghőmérséklet. Nem unokáink, hanem még a mi időnkben. Figyelemreméltó vízió, mert hiteles forráson, az Országos Meteorológiai szolgálat klímamodelljén alapul.

Tovább »
Recept
Mentás zöldborsóleves
Egész évben készíthetjük ezt az isteni levest, nyáron zsenge, télen fagyasztott borsóból. A mentás változat azonban igazi nyári csemege, könnyű és hűsítő hatású a forróságban.

Tovább »
Ételt az Életért
Hatalmas sikert aratott gyermeknapi ételosztásunk
A gyermeknap talán az egyik legkedvesebb karitatív akciónk. A 800 élelmiszercsomag és meleg ebéd mellett minden érdeklődő szeretettel vártunk játszóházi programjainkra. A sok mosoly és a gyerekekből áradó szeretet minden fáradságot megért.

Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Gerincfelébresztő és átmozgató jógaworkshop
A gerincoszlop adja a vázát mind a durva fizikai, mind az energetikai testünknek. Ezen túl a három fő nádi (energiapálya) is a gerinc mentén halad. Ha a gerincoszlop megfelelő állapotban van, az egész szervezet kiegyensúlyozottan működik.

Tovább »
Kapcsolj ki!
Zenés nyári jóga-estek a debreceni Govindában
Szeretettel várunk hétköznaponként finom ételekkel, reggeli előadásokkal a lélek természetéről, a lelki békéről és a valódi boldogságról, péntekenként vidám hangulatú zenés meditációs estekkel!
Tovább »
Vedanta Klub Pécsett
Minden szerdán 18 órától a Csinos Presszóban várjuk azokat a fiatalokat, akik szeretnének kiszakadni a rohanó világból, és akiket mélyebb témák is foglalkoztatnak. Előadás, kötetlen beszélgetés, finom ételek/italok, zene! A részvétel ingyenes. GYERE és láss a világ mögé!
Tovább »
Nyári ajánló a Govinda Klub csapatával
Szuper nyári programokat kínál a Govinda Klub csapata. Önismereti tábor, nyári elvonulás, chill sátor a Szekérfesztiválon, kukkants bele.
Tovább »
Sivaráma Swami előadása május 29-én »
Kírtan Jam est Sivaráma Swamival
Sivarama Swami magyar anyanyelvű utazó szerzetes, vaisnava guru, a keleti bölcsességek ismerője, tanítója és gyakorlója, korunk egy igazi jóakarója. Könyveivel, előadásaival, személyes jelenlétével évtizedek óta segíti az embereket az önmegvalósítás útján. Mélyen gyökerező hitét és elhivatottságát méltán tükrözi csodálatos kirtan játéka.
Tovább »
Videó
Mi egy szülő valódi kötelessége?

Mielőtt szülő leszel, érdemes megnézned Sivaráma Swami vonatkozó tanításait néhány percben.

 

Megtekintés »
Égbolt
Mars és Vénusz harca karmikus találkozásokkal
A júniusi égbolton egészen erős, jellegzetes csillagállásokat láthatunk. Amellett, hogy az élet nagy dolgaiban szinte csak araszolunk, érzelmileg annál hullámzóbb vizekre tévedhetünk.
Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]