Haré Krisna hírlevél
Haré Krisna hírlevél
Tegyük szebbé együtt a Karácsonyt!

Küldj egy jókívánságot a Szeretetfára!

Küldj Te is egy szívből jövő karácsonyi jókívánságot a rászorulóknak egy kommentben! Megjegyzésben küldött kívánságod felkerül a Blaha Lujza téren felállított Szeretetfára, hogy minden résztvevő elolvashassa, mit üzentél neki az ünnepek alkalmából. Idén a „Küldj jókívánságot a szeretetfára” elnevezésű akcióval szeretnénk felhívni a figyelmet a gondoskodás erejére. Adventi akcióink csúcspontja a Blaha Lujza téri ételosztás lesz, ahol több száz tonna tartós élelmiszert és több ezer tál meleg ebédet osztunk ki idén is a rászorulóknak.

Üzenj itt!»

Karácsonyi Szeretetlakoma (nem csak) a Blaha Lujza téren

Több száz tonna tartós élelmiszert és több ezer tál meleg ebédet oszt ki idén is az Ételt az Életért Alapítvány, emellett idén a „Küldj jókívánságot a szeretetfára” elnevezésű akcióval szeretnék felhívni a figyelmet a gondoskodás erejére. Az adventi akciók csúcspontja a Blaha Lujza téri ételosztás lesz.

Kövesd országos ételosztó akcióinkat: https://www.facebook.com/etelosztas

Támogasd munkánkat: www.eteltazeletert.hu

Tovább»

Motiváció
„Lehetetlen, hogy valaki állatokat ölve vallásos ember legyen. Ez a legnagyobb képmutatás. Jézus Krisztus azt mondta: „Ne ölj!”Az ember legyen boldog mások boldogsága láttán, és legyen boldogtalan mások boldogtalansága láttán. Ez a vers kijelenti, hogy legyünk könyörületesek minden élőlény iránt. Függetlenül attól, hogy ember, állat, fa vagy más növény, minden élőlény az Istenség Legfelsőbb Személyiségének a fia.”
(Srīmad Bhāgavatam 6.10.9.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Fogadd el ajándékainkat!
Karácsonyi zserbó, tojás nélkül
Igazi ünnepi ínyencség a Govinda Csillaghegy zserbótortája, amely nem csak a klasszikus sárgabarackkal, hanem eper vagy málnalekvárral is megállja a helyét. Imádtuk!
Tovább »
Milyen egy jógi karácsonyi menüje?
Egy igazi vegán menü az erőszakmentesen karácsonyozók asztalára. A levestől a narancsos mákos muffinig.
Tovább »

Horoszkóp előrejelzés 2019-re
Mit hoz a 2019-es év? Mik lesznek az év legnagyobb feladatai és kihívásai társadalmi és egyéni szinten? Mi az, amiben meg kell változtatni látásmódunkat és mi az, ami megoldást ad majd a problémákra? A struktúraváltás éve.

Tovább»
Karácsonyi könyvvásár a Debreceni Govindában

Lepd meg szeretteidet vagy magadat Karácsonyra! A Debreceni Govindában kapható Bhagavad-gítá egyszerre szép és különleges kiadvány, mely egy ősi indiai eposz egyik fejezetét tartalmazza, elgondolkodtató és nagyon mély gondolatokkal.

Tovább »
Karácsony szimbólumai

Legyenek világító testek az ég mennyezetén, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és legyenek jelek, és meghatározói ünnepeknek, napoknak és esztendőknek

Tovább »
Viszlát 2018, üdv 2019!

Belvárosi Bhaktivedanta Jógastúdiónk színpompás ajánlatokkal ás ajándékokkal segíti az ünnepi készülődést. Sőt, a kínálatban már a különleges évindító programok is szerepelnek.

Tovább »
Videó
Hozd vissza a Karácsony szellemiségét!
Ki lopta el a karácsony szellemiségét? Lehetséges, hogy Te magad adtad oda! Változtass, tedd újra igazán széppé ezt az ünnepet!

Tovább »
Égbolt
Így zárul 2018
Az év utolsó asztrológiai előrejelzése. Mik az év utolsó feladatai? Mit jelent Karácsony az asztrológiában? Hogyan őrizhetjük meg a belső fényt?

Tovább »
Áldott Karácsonyt! Minden kedves Olvasónknak békés, boldog karácsonyi ünnepeket és egy lelki sikerekben is gazdag, örömteli újévet kívánunk!
Haré Krisna hírlevél
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]