Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Vegetáriánus Világnap: Főzőshow online – Tanulj a profiktól!

A Vegetáriánus Világnap és az Erőszakmentesség Napja alkalmából bebizonyítjuk neked, hogy a vega konyha egyszerű, élvezetes és finom. Profi szakácsaink két menüsort készítenek majd el: egy magyaros, de vegetáriánus főételt édességgel, és egy indiai zöldséges főfogást kenyérlepénnyel és csípős-édes paradicsom csatnival, ami garantáltan még a férfiak és a gyerekek tetszését is elnyeri. Ha szívesen kapnál új ötleteket és ellesnéd az indiai konyha alapvető fogásait, akkor találkozzunk a képernyő előtt október 2-án, szombaton reggel 9 órakor. Gasztro-kalandra fel!

Tovább »
Vega gasztronapok Krisna-völgyben

Gasztronómiai különlegességek a Govinda étteremben, szabadtéri látványkonyha szeptember 25-26-án 11:00-15:00 közt, tematikus előadásokkal. Belépés Krisna-völgyi általános belépőjeggyel. Védettségi igazolvány nem szükséges.

Tovább »
Motiváció
„Az elme csapongását csak úgy tudjuk szabályozni, ha a pozitív energiákra fókuszáljuk, és elkerüljük a további negatív benyomásokat.”
(Sivaráma Swami)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Tudomány
Újra megjelent „A természet IQ-ja” című könyv

Látszólag nincs semmi meglepő abban, hogy a hangyák hangyaként, a madarak madárként, az emlősállatok pedig emlősként viselkednek. De honnan tudják az állatok, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálniuk? Honnan származik a természet intelligenciája?

Könyvajánló »

Logikai bukfencek a biológiaórán, bevett dogmák a tudományosnak hitt gondolkodásunkban. Hogyan lehetséges, hogy a tudományos gondolkodás jegyében az evolúcióelméletet ma úgy tanítják az iskolákban, mintha az az egyetlen és tökéletes válasz lenne a fajok eredetére és fejlődésére?

Videó »

A természet IQ-ja megvilágosító erejű élmény mindazok számára, akik eddig azt hitték, hogy az evolúció bizonyított tény. Továbbá meggyőző példatár azok számára, akik egy spirituális paradigmát szeretnének bevezetni a modern tudományba.

Rádióbeszélgetés »
RENDELD MEG »
Recept
Rozmaringos, szójaszószos zöldséges fussili, sült szejtánnal

Egy izgalmas, fúziós recept Gabi krisnás konyhájából.

Tovább »
Ételt az Életért
Iskolakezdő akciók vidéken - Szolnok

Szolnokon járt "Mint egy falat kenyér" programunk. Ezúttal 200 főnek, köztük 94 gyermeknek segítettünk. Kérünk, hogyha van rá lehetőséged, te is támogasd vidéki ételosztó akcióinkat. Segítségeddel még több család életét tehetjük reménytelivé, emberségesebbé. Támogassuk a gyermekeket, hogy méltó kiskoruk legyen és sikeres felnőttekké válhassanak.

Tovább »
www.eteltazeletert.hu »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Megújult a Jógapont!

A BHF online magazinja életmódportállá alakulva várja továbbra is az olvasókat, a megszokott magas színvonalú, színes cikkek mellett online és személyes jóga- és életmódtanfolyamokkal, rendszeres jógaórákkal, izgalmas kiadványokkal.

Tovább »
Jógázz velünk a Blahán

Gyönyörű belvárosi stúdiónkban a hét több napján várnak lelkes és segítőkész jógamestereink, már kezdő szinttől is! Jelentkezz be valamelyik hatha-jógaóránkra.

Tovább »
Életutak - Hallgass bele
Szolgálni szívvel, vidáman

Milyen indíttatásból kötelezi el magát egy fiatalember Istennek? Prithvi-pati Dāsával, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének ügyvezető elnökével, férjjel és édesapával útkeresésről, hitről, barátságról és családi kapcsolatokról, illetve élethosszig tartó tanulásról beszélgettünk.

Krisnás gondolkodás, erőszakmentes méhészet

Miért lesz valaki méhész? Milyen az ún. erőszakmentes méhészkedés és miben különbözik a hagyományos méh-tartástól? Egyáltalán mi visz valakit a Krisna-tudat irányába egészen fiatalon?

Kapcsolj ki
4 nap önmagadért - Spirituális elvonulás hétvége

Kapcsolódj ki pár napra hétköznapjaid rohanó forgatagából és fókuszálj önmagadra! Töltődj pozitív energiával, szerezz spirituális élményeket, fejleszd önismereted Közép-Európa egyik legnagyobb ökofarmján, Krisna-völgyben!

Bhakti-jóga elvonulás Sivaráma Swamival

Töltsd fel lelki tartalékaidat, vegyél részt egy igazán tartalmas és intenzív lelki élményeket nyújtó elvonuláson csodás, békés környezetben, Krisna-völgyben, október első hétvégéjén. A Swami előadásaiból megismerheted a lelki fejlődés lépcsőfokait, tanítványa, Caitanya Dāsa pedig elkalauzol téged Krisna-völgy ösvényein és mesél az ott lakók életéről. Zenés mantra-meditációk, finom vegetáriánus/vegán ételek, lelki gyakorlatok, relaxáló hatha-jóga órák.

Videó
Hajnali zarándoklat India szent helyén

Vrindávan a hinduk legfőbb vallási központja, ahová ezer és ezer hívő zarándokol el évről évre nyugatról és helyből egyaránt. A várossá duzzadt falu különleges lelki atmoszférája elragadja az oda látogatók szívét. Itt minden porszem Krisnára emlékeztet. Ha már utazni nem utazhatunk, tegyünk egy gyors hajnali zarándoklatot a képernyőnk segítségével!

Égbolt
Erőtlen égbolt szeptember végén

3 hét türelemre, figyelemre és a testünk-lelkünk melegítésére lesz szükségünk egy olyan asztrológiai időszakban, amikor valóban semmi sem úgy áll az égen, ahogy kellene. Mit hoz magával a gyenge Vénusz és meddig tartanak a blokkoló pozíciók? Milyen mantrákkal segíthetünk a helyzeten? Előrejelzés október közepéig és kitekintés.

Tovább »
Onlinehoroszkop »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Krisna-tudatú Hívők Nemzetközi Közössége

Copyright © 2021
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]