Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Február 27-ig adhatják le adóbevallásukat az egyéni vállalkozók
Ha egyéni vállalkozó, áfafizetésre kötelezett magánszemély, illetve EVA-s vagy KATA-s adózó vagy, akkor február 27-ig adhatod le adóbevallásod, amelyben adód 1+1 százalékáról is rendelkezhetsz.

Kérjük, gondoljon ránk adójának 2X1%-ával
Hitélet, értékteremtés, karitatív, szociális munka, fenntarthatóság, oktatás, állatvédelem - Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége.

BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak »
Motiváció
„Óh, Arjuna! Aki ismeri megjelenésem és cselekedeteim transzcendentális természetét, az teste elhagyása után nem születik meg újra ebben az anyagi világban, hanem eléri az Én örök hajlékomat.”
(Bhagavad-gítá 4.9.)
Bölcsesség
Mankók a spirituális fejlődés újtán
Az eredeti hagyományok szerint amikor egy tanuló a lelki tökéletesség elérése érdekében a guru āśramjába költözött, el kellett fogadnia bizonyos alapelveket, illetve gyakorlatokat ahhoz, hogy alkalmassá váljon erre. Ezeket a feltételeket nevezik a jógahagyományok sādhana-catuṣṭaya-nak, a rendszeres sādhanára jogot adó négyszeres feltételnek.
Bővebben »
Istent játszani, disznót és embert keresztezni...
A génmanipuláció kérdése már önmagában véve is igen kényes téma, most azonban egy olyan eset kapcsán kérdezték meg a vallások tanítóit, amely még az „egyszerű” génmanipulációnál is több: sertések és emberek génjeit kereszteznék.
Bővebben »
Életmód
3 stresszűző jógagyakorlat 10 percben
A stressz kis mennyiségben akár motivációs ingerként is funkcionálhat, ám a hosszan tartó, rendszeres stressz káros hatású. A stresszkezelés elterjedt, köztudottan hatékony és kemikáliamentes eszköze a jóga életmódrendszere, amelyet szakértő oktatóval sajátíthatunk el.
Bővebben »
Fogyasztó és méregtelenítő jógatábor
A jóga célja a testi-lelki egyensúly megtalálása. A cél eléréséhez hozzátartozik szervezetünk egészségesen tartása, melynek része testünk megszabadítása a felesleges lerakódásoktól és méreganyagoktól. A jógatábor során a hatha-jóga elemeit felhasználva megtámogatjuk a szervezet természetes anyagcseréjét és méregtelenítését.
Bővebben »
Recept
Dhal – indiai mungóbab leves Hémangitól
A dhálok vasban és B vitaminban gazdagok, és az indiai vegetáriánus étkezésben a protein fő forrásai. E hagyományokat követve általában gabonával, olajos magvakkal vagy tejtermékekkel társítjuk őket, hogy teljes tápértéküket kifejthessék. Indiában több mint hatvanféle dhált termesztenek.
Bővebben »
Krisna-völgy Termékajánló
Festmények, poszterek Krisnáról
Krisna-völgyi szakavatott művészeink gyakran készítenek festményeket Krisna kedvteléseiről. A gyönyörű, tradicionális indiai színvilágot őrző festmények másolatai most poszterformában is elérhetőek. Használhatóak otthonunk díszítésére, lelki atmoszférájának megteremtésére, a kis házi oltár ékesítésére.
Bővebben »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Ismét látogathatók a főiskolai nyitott kurzusok
A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.
Bővebben »
Unod a tv-sorozatokat? Tanulj inkább valami izgalmasat!
Tanfolyamok hétköznap és hétvégén is a jóga, az ájurvéda és a védikus filozófia témaköreiben. Kezdd jól a tavaszi időszakot, segítsd immunrendszered, növeld vitalitásod!
Bővebben »
Lélek Palotája Budapest
Tanfolyamok és előadások
Vegetáriánizmus és az Ájurvéda kapcsolata (előadás)
Bővebben »

Hennafestés tanfolyam
Bővebben »

Vega Kaland 2 alkalmas indiai vegetáriánus főzőtanfolyam
Bővebben »

Egészség, tudat és lélek kapcsolata (előadás)
Bővebben »
Kapcsolj ki
Mantra-Yoga estek (Debrecen)
Péntekenként folytatódnak zenés estjeink, a Mantra-Yoga Estek a Debreceni Govindában, ill. február utolsó péntekén (február 24-én) a Debreceni Bijó Központban. Hétköznap reggelenként szívesen látunk benneteket reggeli programjainkon, mely során két ősi, bölcsességgel és útmutatással szolgáló könyvet tanulmányozunk.
Bővebben »
A szabadság ösvényén – Védikus pszichológia és személyiségfejlesztő tanfolyam (Szeged)
4 alkalmas, védikus pszichológia és személyiségfejlesztő tanfolyam – a második alkalomtól is lehet csatlakozni. Az előadó Dr. Tóth-Soma László (Gaura Krisna Dásza) tanszékvezető főiskolai tanár.
Bővebben »
Videó
Sivaráma Swami: Az elme működése
Elménk szövevényes, kihívásokkal teli, terhelő és sokszor nagyon fárasztó számunkra. De mi lenne, hogyha a barátunkká tennénk?
Bővebben »
Égbolt
Gyűrűs napfogyatkozás és a csillagok hatása farsang idején
Február végén és március első felében sok bolygójegyváltás, változás várható és érdekes önfejlesztési lehetőség is rejlik a csillagok tanításaiban.
Bővebben »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2017
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*