Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Krisna-völgyi Búcsú - A szellemi kikapcsolódás valódi alternatívája
A Búcsú elnevezést nem véletlenül adtuk a fesztiválnak, kirakodó vásár, színpadi programok, finom ételek, érdekes előadások, felnőtt és természetesen gyermekprogramok sokaságát szedtük a látogatóknak össze egy csokorba. 2017. július 21-23.
Tovább »
A Krisna-völgyi Búcsú honlapja »
Facebook esemény »
Utófelvételi Főiskolánkra – jelentkezési határidő: augusztus 9
Gondoltad volna, hogy nálunk szerezheted meg Európa egyetlen államilag elismert jógamester diplomáját? Itt az idő, hogy Te is megfürödj India bölcsességében! Jelentkezz hozzánk!
Tovább »
Legyél Te is jógamester! »
Motiváció
„Ó, Kuntí fia! Ez az anyagi természet, ami egyike energiáimnak, az Én irányításom alatt működik, létrehozva a mozgó és mozdulatlan lények mindegyikét. Az anyagi természet törvénye alapján újra és újra teremtődik és semmisül meg ez a megnyilvánulás.”
(Bhagavad-gítá 9.10.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »


Bölcsesség
Van-e a hitnek gyógyító ereje?
A gyógyszerek, a hit, vagy egyenesen a Mindenható gyógyít? Mennyiben járul hozzá a hit a gyógyuláshoz? Van a hitnek gyógyító ereje? Ha igen, van-e határa és hol lehet meghúzni azt?
Tovább »
Mit jelent az, hogy légy önmagad? (Videó)
Karády Csaba előadása önismeretről, önfelfedezésről, a lelki és a fizikai világ alaptényezőiről, a durva és afinomfizikai test részeiről, valamint arról, hogyan segít a jóga az önismeretben.
Tovább »
Öko
Megjelent a Beszélgetések az önellátásról sorozat 3. kötete
A harmadik kötetben elsősorban a pénzügyi gazdálkodással, közösségszervezéssel és a közösségi élet más aspektusaival (oktatás, pszichológia, egészségvédelem, túlélés természeti környezetben) ismerkedhetnek meg az olvasók. Emellett helyet kapnak fontos biokertészeti témák: magtermesztés és magfogás, téli zöldségnövény-termesztés.
Tovább »
Recept
Laddu: Gluténmentes desszertgolyó, amely a hőségben sem olvad el
A laddu egy nehéz, tápláló édesség, nagy előnye viszont, amiért Indiában is kedvelik, hogy kevéstől jól tud lakni az ember és a hőségben is eltartható, ha valaki egy falatnyi édes élvezetre vágyik, tökéletes választás.
Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Táborozz idén nyáron a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola és Jógaközpont tanáraival!
Várunk szeretettel 1 hetes nyári életmód táborunkba a somogyvámosi Rádhé Resortban 2017.07.31-08.06. között!
Tovább »
Tanfolyam, tábor és hatha-jóga ajánló
Töltsd hasznosan a nyári estéidet és gyere jógázni a Főiskolára!
Tovább »
Lélek Palotája Budapest
India varázsa Fesztivál – augusztus 13-án Budapesten!
Varázslatos táncok, látványfőzések, tradicionális hangszerek, hennafestés, indiai esküvő tűzceremóniával, színes színpadi programok, bazársor, gyerekfoglalkozások, ájurvéda, dobshow, fűszerek, asztrológia, virágfüzér fűzés. Augusztus 13.
Tovább »
Kapcsolj ki
Mantrameditációs hétvége
Olyan az elméd akár egy nyüzsgő hangyaboly? Szeretnéd végre átvenni az irányítást és lecsendesíteni a hullámokat? Törekszel belső egyensúlyod megtalálására ebben a folyton-folyvást rohanó, globalizált világban? Úgy érzed önmagadban kevés vagy ehhez? Gyere el kurzusunkra, velünk biztos alapokra lelsz! Július 28-30.
Tovább »
Kolostorok Titka Hétvége
A boldogság anyagi, tárgyi dolgokkal nem megvehető. Nélkülözhetetlen hozzá az a tudás, hogy kik vagyunk mi valójában, mi az élet célja és mi a küldetésünk ebben a világban. Három pillér, amelyen egész létezésünk nyugszik. Mindezek nélkül döntéseink megalapozatlanok, tetteink irány nélküliek lehetnek. Augusztus 4-6. ismét Kolostorok Titka hétvége – ne hagyd ki, legyen velünk szuper a nyarad!
Tovább »
Videó
Aratófesztivál Krisna-völgyben
Aratás kézzel, friss liszt őrlése és az első kenyérfélék megsütése, felajánlása egy csodálatos, ősi rítus minden kultúrában. Július 21-23. között a Krisna-völgyi Búcsúban hasonló élményekben lehet része minden kedves látogatónak.
Videó »
Égbolt
Nap a Rák csillagképében - csillagtitkok július végére
A Nap megérkezett a Rák csillagképbe, de társai a Merkúr és a Mars kissé feszültté teszik a helyzetet. vannak azonban még nagyon szerencsés állások is az égen, hogyan használjuk hatásukat az életünkben? Melyik napon a legáldásosabb ellátogatni a Búcsúba?
Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2017
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*