Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Beszélgetés Sivarama Swamival: A tudományos spiritualitás elvei
Egyre többen fordulnak az ősi bölcsességek felé. Sivarama Swami 50 éve kutatja, gyakorolja és tanítja, hogyan hasznosítható a lelki tudomány a modern kor embere számára. Gyere el és hallgasd meg! Ha nem ismered, nézz rá facebookon található vlogjaira.
Tovább »
10 ezer embert láttunk vendégül az adventi időszakban
Decemberben számos kiemelt ételosztást tartott Ételt az Életért Alapítványunk országszerte. Nemcsak ünnepi ebéddel, hanem tartós élelmiszerekkel és különleges finomságokkal is igyekeztünk a családok, rászorulók kedvébe járni. Beszámolók és galériák az ünnepi ételosztásról.
Szeretlek Magyarország » ATV Híradó » Magyar Nemzet Online » 24.hu » Hír TV riport »

Galériák
Balogh Tas fotói » Marjai Judit képei » További fotók és videók »
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Motiváció
"A rendíthetetlenül odaadó lélek tökéletes békét ér el, mert minden tette eredményét Nekem ajánlja fel. De aki nem él harmóniában Istennel, s munkája gyümölcseire sóvárog, azt megkötik tettei."
(Bhagavad-ítá 5.12.)
Életmód
A vegán étrend tévhitei
Már a vegán étrendet is könnyű elrontani, és így kiéheztetni a szervezetünket bizonyos tápanyagokra, vagy felborítani az anyagcserénket és a hormonháztartásunkat. Miért érdemes megállni a vegán étrendnél, és nem továbblépni a nyers vegánra?
Tovább »
Recept
Narancsos-karobos muffin tojás nélkül
A muffinok könnyen szállítható, ajándéknak is kiváló finomságok. Szépen dekorálva bármilyen étkezést, összejövetelt feldob.
Tovább »
Vegetáriánus székelykáposzta – magyaros ünnepi finomság
Sokan kérdeztétek a receptjét a közkedvelt ünnepi étel, a székelykáposzta vega receptjét, amelyet nemcsak központjainkban, hanem ételosztó pontjainkon is felszolgálunk. Íme.
Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Új év, új lendület, új kurzusok
Itt az újévi fogadalmak ideje! Kezdj el jógázni, vagy mélyítsd el tudásod nálunk! Számtalan önismereti és jóga tanfolyamunk közül választhatsz.
Tovább »
Kapcsolj ki!
A jóga eposza: a Bhagavad-gītā – Bakaja Zoltán kurzusa
A Bhagavad-gītā India legismertebb, legtöbb nyelvre lefordított szentírása. Az előadás-sorozat hallgatói megtudhatják, hogyan tekintenek rá Indiában, és arról is szó lesz, mit mond a mű az olyan mindannyiunk által hallott vagy használt szavak tradicionális jelentéséről, mint a karma és a jóga.
Tovább »
Gátolhatják a társadalmi szokások az ésszerű gondolkodást?
Az ember egy manipulálható lény, és ha egy téves információt elégszer ismételnek neki, akkor az már valósággá válik a számára. Ha elegen tanulják meg a tévinformációt, és az úgynevezett kultúra tovább is adja azt a következő generációnak, akkor idővel az hagyománnyá is válik.
Tovább »
Mantra a békés és boldog életért (Debrecen)
Kezdjük zenével és mantra-meditációval az új évet! A Debreceni Govinda szeretettel vár Benneteket a minden pénteken 18 órától kezdődő Mantra-Yoga Esten és reggeli előadásain.
Tovább »
Videó
Újévi fogadalmak, melyek megváltoztatják az életed
Kezdd jól az évet! Megszokások és berögződések helyett okos fogadalmakat érdemes tenni. Vagy lehet, hogy nem fogadkozni, hanem inkább valóban változtatni szükséges?
Megtekintés »
Vegán forradalom a Föld védelmében
Mit jelent a Földnek a húsfogyasztás? Az RTL Fókusz Plusz műsorában a vegán forradalomról beszélt Szilaj Péterné, Közösségünk szóvivője.
Megtekintés »
Égbolt
Mit ígér 2018? Január – a tervezés hónapja
A tervezés, előremenetel és gyors ügyintézés hónapjai elé nézünk, aktív, dinamikus időszak köszönt ránk, persze az élet számos terén tapasztalhatunk kihívásokat is. Hogyan használjuk ki legjobban az év elejét?
Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]

*|LIST:ADDRESSLINE|*