Haré Krisna hírlevél
Haré Krisna hírlevél
Köszöntjük hírlevelünk 100. számának olvasóit!

Ha már jubilálunk, szeretnénk Nektek egy kis ajándékkal kedveskedni, sőt mi több, a benyomásaitokra, tapasztalataitokra is kíváncsiak vagyunk.


Benne lennél egy kihívásban? Vagy inkább kedvezményekre vágysz? Mindennel készültünk!

10%-os kedvezmény a Krisna-völgyi Webshop termékeire

Hírlevelünk olvasóinak 10% kedvezményt biztosítunk a Krisna-völgy webáruházból történő termékek rendelése esetén, június 15-ig! Lépj be a webáruházba, töltsd meg a kosarad és a rendelés véglegesítése előtt a kuponkódhoz írd be: Hare Krisna 100. Érvényesítsd ajánlatunkat, csapj le a kedvezményre!


Krisna-völgy Webáruház>>

Töltsd le meditációs zenénket!

Kattints és töltsd le ajándék mantrameditációs zenénket. Pihenő a szellemnek, simogatás a léleknek.

Kunti királynő imái

Hare Krisna mahámantra

Jagannatha Swami


Hare Krisna 100 – Elfogadod a kihívást?

Idén már több mint 50 éves a Krisna-tudat nemzetközi mozgalma, 25 esztendős Krisna-völgy és hírlevelünk a 100. számához érkezett. Ez ám a jubileum! Részt vennél velünk egy játékban? Készíts magadról egy legfeljebb 2 perces videót, az alábbi témák valamelyikében:

(1) miért szereted olvasni a krisna.hu oldalt és a Haré Krisna hírlevelet?

(2) miért szereted Krisna-völgyet?

Az első 100 beküldőnek éves Krisna-völgyi kedvezménykártyát küldünk ajándékba!

Várjuk videódat az [email protected] emailcímre június 15-ig. A videó elküldésével hozzájárulsz, hogy azt felhasználjuk közösségünk weboldalán és közösségi oldalain. Na, elfogadod a kihívást?

Kiemelt

Ételosztáson jártunk a krisnásokkal – 1%, egy ügy, amiben hiszel

A Krisna-hívők humanitárius szervezete, az Ételt az Életért Alapítvány évente 650 ezer tál meleg ételt és több száz tonna tartós élelmiszert oszt ki a rászorulóknak. Milyen egy mindennapi ételosztás a Ligetben?

Töltsd le a rendelkező nyilatkozatot itt: nyilatkozat » 

Tovább »
Vallások a békéért: kiemelt ételosztást tartottunk a Városligetben

A tavaszi kiemelt élelmiszercsomag osztásra 800 csomaggal és 1000 adag meleg étellel készültünk. A programban részt vett az éves közgyűlését hazánkban tartó Európai Vallási Vezetők Tanácsának 35 fős delegációja. A különféle vallások képviselői együttesen és nagy lelkesedéssel vettek részt az Ételt az Életért munkájában, teljesen lenyűgözte őket az ételosztás szervezettsége és minősége.


Tovább »

Tervezd meg látogatásaid az 25 éves Krisna-völgybe


Motiváció
„Az Istenség Személyisége így válaszolt: Sok-sok élet áll Énmögöttem és mögötted is. Én képes vagyok mindegyikre emlékezni, de te nem, óh, ellenség legyőzője!”
(Bhagavad-gītā 4.5.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Bölcsesség
A „fájdalmas” vagyis e fizikai világhoz kötő tudatfolyamatok
Az úgynevezett kliṣṭa-vṛttik olyan anyagi tettekre ösztönöző tudatfolyamatok, amelyek az ember karmáját növelik, tehát amelyek így végsősoron fájdalmat, az anyagi világban való lekötöttséget, s újjászületést okoznak.

Tovább »
Mit mondanak a szexuális tabukról a Védák?
 
A szexualitás körül sok a tabu és a belső, önműködő szabályozás. Az öröm és a boldogság mellett sokaknál megjelenhet a bűntudat, a tiltás érzése is.

Tovább »
Öko
Hozzuk létre saját öntözőrendszerünket
Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy a túlságosan csapadékos heteket sokszor komoly aszályok követik. Bizonyára sokunkban érett meg az elhatározás: nem hagyjuk veszni az őszi és tavaszi kertészeti munkák eredményét, nem várjuk meg, hogy az aszály elpusztítsa veteményünket.

Tovább »
Recept
Makkai-roti – a házi kukoricalepény
Észak-India Pandzsáb tartományában nagy népszerűségnek örvendenek a kukoricaalapú lepények. Ez a változat kukoricát, kukoricalisztet és teljes kiőrlésű lisztet tartalmaz, és jól illik csaknem minden zöldségalapú ételhez.

Tovább »
Krisna-völgy
Magyarországi Hennafesztivál és Szépség Nap
Egy különleges növény szolgál alapjául a hennakészítés művészetének, melyet már ősi civilizációk is használtak mindennapjaik során. Nézd meg, milyen egy henna verseny, hallgasd meg az ősi, természetes szépségtippeket és szépségszalonunkban változz át tetőtől talpig indiai hercegnővé. Nem maradhat el idén sem a látványos indiai táncshow, tánctanítás, finom vegetáriánus ételek, sütemények, pizzák sem. Május 20-án sok szeretettel várunk Téged és családodat Krisna-völgybe!

Tovább »
Egyhetes önismereti tábor
 
Ha már részt vettél a hétvégi programunkon, akkor itt a lehetőség, hogy további ismeretekre tégy szert, és egy egész héten át élvezd Krisna-völgy páratlan hangulatát. A színes előadások, a finom ételek, a változatos programok teszik felejthetetlenné az itt töltött időt. Gyere és folytasd utad az önismeret ösvényén!

Tovább »
Ételt az Életért
Újabb kiemelt ételosztás Gyereknapon
Alig zajlott le tavaszi élelmiszercsomag osztásunk, máris folytatjuk tovább gyermeknapi akciónkkal. Május 26-án, 11 órától 800 csomaggal és 1000 adag meleg étellel kedveskedünk kifejezetten az óbudai rászoruló családoknak. Az ételosztás mellé ugyanakkor gyermeknapi programokkal (lufibohóc, tűzoltó autó, ugráló vár, állatsimogató), finomságokkal is készülünk, és e programokra mindenkit szeretettel várunk!
Kövesd munkánkat és akcióinkat >>

Tovább »
Milyen az Ételt az Életért napi munkája? Kukkants be a kulisszák mögé!
 

Tovább »
Lélek Palotája Budapest
Numerológiai tanfolyam
Megtanuljuk az numerológia alapjait. Szembesülünk a sorsmissziónkkal, életünk 3 nagy fázisával. Megtudhatod, hogy mire is kötelez a neved!
Tovább »
Indiai vegán főzőtanfolyam
Az elsajátított ismeretek segítségével könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges ételeket tehetünk az asztalra. A tanfolyamon bepillantunk a táplálkozás kultúrájába és jógájába is.
Tovább »
A boldog élet 4 törvénye
Úgy érzed, néha fogytán az energiád? Nem tudod, honnan meríts erőt? Vagy még inkább nem tudod, mi az, amit elrontasz a mindennapokban? A boldog élet 4 törvénye visszavezet saját testi-lelki egészségünkhöz.

Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Főiskolánknak is ajánlhatod adód civil 1%-át
Kérjük, támogasd ezzel is a lelki tudás széleskörű terjesztését!
Tovább »
Május 22-ig lehet jelentkezni Főiskolánkra
Tudj meg többet a vaisnava teológia és a vaisnava jógamester szakról és a felvételiről!

Tovább »
Kapcsolj ki!
Proaktív képességek: titkos fegyver a kiemelkedő sikerekhez
A proaktivitás az egyik legértékesebb tulajdonság, a minőségi teljesítmény és a fejlődés alapja. Ha proaktív vagy, könnyebben jutsz előre és sikeresebb leszel!
Tovább »
A létezés művészete (elvonulási hétvége)
Van, mikor úgy érezzük, hogy életünk egyensúlya megborult. Először csak mint egy érzés tör fel bennünk, aztán testi tünetekben is megnyilvánul. Milyen jó lenne, ha idáig már nem kellene eljutnunk! Ez a kurzus az egészségmegőrzés felől közelíti meg a dolgot, s egészen az önmegvalósításig tekeri fel a fonalat. Légy művésze létezésednek!
Tovább »
Pünkösdi hétvége a Védikus Tudás erejével
A tábor lehetőséget ad arra, hogy új lappal tudjuk kezdeni az életünket. 🙂 A tábor szervezője Bhaktipád dász Krisna-völgyi szerzetes, aki csodálatos programot állított nekünk össze, hogy egy felejthetetlen, lelki feltöltődéssel teljes hétvégében legyen részünk.
Tovább »
Videó
Te hogyan tervezed az életed? Sivaráma Swami a mindennapok mókuskerekéről

Mennyire körültekintően tervezed az életed? Egy napunk csak 24 órából áll, a társadalmi nyomás pedig túl nagy rajtunk, s emiatt lehetséges, hogy végső soron nem olyan életet élünk, amilyet szeretnénk.

 

Megtekintés »
Égbolt
Mindent elsöprő Marsikus hatások az égbolton
Kiegyensúlyozott időszak, koranyári béke keveredik májusban a Mars erős, akaratos csillagállásával. A gyors karmaégetés hónapjai elé nézünk. Érdemes minden nap meghallgatni az Úr Nriszimhadéva, Krisna ember-oroszlán formájának védelmező mantráját.
Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]