Haré Krisna hírlevél
Haré Krisna hírlevél
Vegyél részt egy valódi indiai tűzceremónián!

Gītā-jayantī est és tűzszertartás Śivarāma Swamival

Śivarāma Swami, spirituális tanító védikus tűzceremóniával egybekötött felolvasást tart és megismerteti vendégeivel az ősi jóga-tudományok alapművének, a Bhagavad-gītānak a tanításait.

Az 5300 éves mű elbeszélését a hagyomány szerint minden évben megünneplik, ezt hívják Gītā-jayantīnak.

A programra Facebook követőit (@SivaramaSwamiHu) és minden más érdeklődőt szeretettel vár.

December 7., Lélek Palotája

Facebook esemény»

Adventi ételosztás Óbudán

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány december 8-án, szombaton tartja ünnepi ételosztását Óbudán, a főváros 3. kerületében. Az alapítvány önkéntesei minden hétköznap meleg ebéddel és egyéb élelmiszerekkel látják el a helyi rászoruló családokat, karácsony előtt azonban egy komplex, kiemelt akcióval várják a kerületben élőket.

Tovább»

Diplomata Bazár – nemzetek kulturális kincsei

Az évenkénti eseményen a magyarországi nagykövetségek hazájukra jellemző termékek, ajándéktárgyak értékesítésével jótékonysági célra gyűjtenek, a vendégek pedig a termékek vásárlásán kívül nemzetközi kulturális bemutatót is megtekinthetnek.

Tovább»

Motiváció
„Dhanvantari, az Úr inkarnációja hírnevének megtestesülésével rövid idő alatt meggyógyítja az örökké beteg élőlényeket, s csakis Ő az, akinek a félistenek hosszú életüket köszönhetik. Az Istenség Személyiségét mindezért örökké dicsőítik. Részt kért az áldozatokból is, és Ő az, aki megalapozta az orvoslás tudományát az univerzumban.”
(Srīmad Bhāgavatam 2.7.21.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Életmód
Lepénykenyér, kovász, kovászolt cipó
Karácsonyi kenyérsütés, frissensült finomság házilag. A leginkább időtálló kenyérsütési tippek, trükkök, receptek.
Tovább »
Recept
Sült zöldséges penne – a mediterrán ebéd
A zöldséges penne egy végletekig kombinálható, ízletes, minden zöldséggel és magokkal jól variálható, gyors ebéd, amely még a pörgős életet élő háziasszonyoknak is beleférhet az idejébe.
Tovább »

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Stresszoldó jógaworkshop Csillaghegyen
Készüljünk közösen az ünnepekre! Szabaduljunk ki a rohanó forgatagból, és szenteljünk egy kis időt azoknak a dolgoknak, melyek igazán fontosak... köztük saját magunknak is! December 9.

Tovább»
Ünnepi meditáció a Blahán
Találd meg a belső békédet, alakítsd ki a belső mosolyodat, hogy kifelé, szeretteid és környezeted felé is azt tudd sugározni. Hidd el, ragadós lesz! December 9.

Tovább»
Ételt az Életért
Naponta 1500 adag ételt a fa alá

Már a kiemelt karácsonyi ételosztásokra készülünk. December 24-25-26-án a Blaha Lujza téren és az adventi időszakban több alkalommal vidéki városokban is akciózunk majd. Segíts nekünk! Hívd a 13600-as adományvonalat, a kicsöngés után a 33-as kódot tárcsázva hívásonként bruttó 500 Ft összeggel segíthetsz. Köszönjük!

Tovább »
Videó
Az élet iskolája Krisna-völgyben
“Az élet iskolája”, Lukács László csatornája Krisna-völgyben járt, hogy főkertészünkkel, Bálamodaka prabhuval, a téli növénytermesztés és az önellátás lehetőségeiről készítsen egy 3 részes interjút. Köszönjük szépen!

Tovább »
Égbolt
Csillagtitkok az év utolsó havában
Milyen testi-lelki feladatok várnak ránk december hónapban, és melyik csillagállás fogja legjobban meghatározni a 2019-es évet? Őrizzük meg belső Napunkat, erőnket, vitalitásunkat.

Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]