Haré Krisna hírlevél
Kiemelt

A Népligetbe költözik a mindennapos nyilvános ételosztás

Január 24-től megváltozik nyilvános ételosztásunk helyszíne, ezentúl a Népligetben, a Planetáriumhoz közel várjuk vendégeiket. Kérjük, Te is szólj a környezetedben azoknak, akiket ez érinthet!

Tovább»

A Swami válaszol – élő, online tréning

Śivarāma Swami évtizedek óta a magyar és a nemzetközi, önismerettel, spiritualitással és lelki élettel foglalkozó körök elismert előadója. Sok társával ellentétben azonban nem hagyományos véleményvezér, hiszen bölcsességét, tanításait nem saját kútfőből, hanem a Védák, a tudás ősi könyveinek bölcsessége alapján adja át. Ezért szavai mindenkinek szólnak, minden korban érvényesek, és ami a legfontosabb, minden nehéz élethelyzetre meg tudják adni a helyes választ. Január 29-én.

Tovább»

Motiváció
„Aki elégedett a magától kínálkozó nyereséggel, aki megszabadult az ellentétpároktól, aki nem irigy, s aki a sikerben és a kudarcban egyaránt rendíthetetlen, azt bár cselekszik, sohasem kötik le tettei.”
(Bhagavad-gītā 4.22.)
BIJO kedvezmény hírlevelünk olvasóinak. »
Filozófia
Föld-tudatos szemlélet - megoldás a környezeti problémákra?
Lehetséges, hogy új nézőpont, új megoldás született Földünk problémáira? Képesek vagyunk új nézőpontból szemlélni életünket? Vad hullámok a Föld nevű csónakban, de hogyan szelídítsük meg őket?
Tovább »
Recept
Gobhi-alu sabji – karfiolos csoda a téli meghűlések ellen
Ez az észak-indiai zöldségétel egyszerű csapátival (kenyérlepénnyel) tálalva főétkezésként is megállja a helyét. Télen is beszerezhető alapanyagokból, fűszerekkel feldobva, tetszés szerint pedig akár répával vagy zöldfűszerekkel kombinálva igazi csemege.

Tovább »
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
500 órás online jógaoktató képzés

Online képzés táborokkal és workshopokkal kiegészítve, 300 órában, Yoga Alliance nemzetközi oklevéllel. Felvételi időpontok: február 2. és 16. Az online módszer lehetővé teszi a távoktatást, illetve a saját tempóban történő tanulást, míg a kontakt foglalkozások a közös gyakorlást biztosítják. Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik valamilyen okból kifolyólag a főiskolai képzést nem tudják elvégezni.

Jelentkezés: Itt »
A Vrindávana-gangótri rendszerről »
Van kedvenc jógaoktatód? Ajánld nekünk!
Szeretnéd, ha elismerésben részesülne kedvenc jógaoktatód? Szakmai díjat szeretnénk átadni a legrátermettebb jógínak. Jelöld őt a Jógarádzsa díjra!
Ajánlás »

Krisna-völgy
Télen is vár Krisna-völgy!

Körvezetések a templomépületben, ajándéküzlet, welcome drink, és a szerencsésebbeket érintetlen hófehér táj várja a Völgyben. Harapnivaló, friss, tiszta levegő, gyönyörű táj. Valódi kiszakadás a mókuskerékből a természet szerelmeseinek. Krisna-völgyben nem csak a nyár gyönyörű!

Tovább »

Kapcsolj ki!
Önismereti programok Krisna-völgyben – naptárakat elő!

Felkerültek a legújabb önismereti hétvége és elvonulásos programok Krisna-völgy kurzus-aloldalára. Kolostorok titka hétvégék, Önismereti tábor, Bhakta program és Ayurveda hétvégék. Kukkants bele!

Tovább»
Védanta Klub Pécs – szerdánként
Minden szerdán 18.00 órától, Pécs belvárosában, a Reggeli emeletén, Védanta klubot tartunk. Ingyenes, lebilincselő, interaktív előadás vegán ételkóstolóval, mantrazenéléssel, könyvekkel, a végén kötetlen beszélgetéssel.
Tovább »

Videó
Hogyan hat a mantrázás?
Mit ad Neked, mit tesz az elméddel, a tudatoddal, az életeddel egy kis mantrázás? A Kírtan Jam résztvevőit kérdeztük.

Tovább »
Égbolt
System error - struktúraváltoztatás a sikerhez január végén
Az egó és a büszkeség leküzdése, a hamis értékek elvetése, lezárás, a szálak elvarrása és az energiarabló folyamatok letétele. A belső önuralom megszilárdítása. Kihívások és kötelező tennivalók január végén, hogy sikeres évünk legyen. Erősítsük immunrendszerünket, emésztésünket, melegítsük magunkat!

Tovább »
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Kṛṣṇa-tudat Nemzetközi Szervezete

Copyright © 2018
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare
Ezt az e-mailt a következő címre küldtük: *|EMAIL|*

Miért kaptam ezt az e-mailt?
Leiratkozás a listáról
Frissíti az adatokat

Kapcsolat: [email protected]