Haré Krisna hírlevél
Kiemelt
Fergeteges lesz idén a Krisna-völgyi Búcsú – 30 éves Krisna-völgy
Ökrös járgányház, védikus esküvő, Holi festékdobálás, indiai kézműves finomságok, zene, tánc, művészetek, kertészeti és kézműves programok. Fergeteges jubileumi programokkal vár az idén 30 éves Krisna-völgy a Búcsúba.

Tovább »
Kírtan Jam a Spirit UP Teraszon »
Zöldülő Völgy – A fenntarthatóság áll az idei Krisna-völgyi Búcsú középpontjában »
30 éves Krisna-völgy - Te is? Kedvezményekkel várunk a Búcsúban! » Találkozz az Öko-völgy csapatával a Búcsúban »

Motiváció

“A világ boldogsága azzal áll arányban, mennyire tartják be - egyének és közösségek - a vallás elveit. A legjobb, ha a szabályokat minden körülmények között betartjuk. Így az ember boldogan élhet, s végül visszatérhez Istenhez.”

(Śrīmad-Bhāgavatam 1.16.25.)

Életmód
A yoga-kriyāk és jótékony hatásaik

A kriyāk olyan gyakorlatok és módszerek, amelyek a testünk belső régióit (testüregeket, beleket, tüdőt stb.), illetve a látásunkat tisztítják.

Tovább »
Zsír téma! Olajok és zsírok a vega/vegán konyhában

Az elmúlt évtizedekben komoly forradalom indult el az étkezési olajok gyártásában. A bőség zavarában nehezen tudunk választani, hogy melyik a legmegfelelőbb, melyik alkalmas főzésre vagy fogyasszuk nyersen.

Tovább »
Recept
Paneer nimbu

Egy könnyű nyári sajtos finomság, ami a citrom miatt jól emészthető, frissítő és fehérjében is gazdag.

Tovább »
Öko
Syama Handmade Textilmintázó tanfolyam

Szeretnéd megtanulni, hogyan lehet a különböző növényekből festékeket kinyerni, ezekkel a színezékekkel különböző természetes alapanyagokat befesteni, milyen textilmintázási eljárások vannak, és kipróbálni a faragott fa nyomódúcokat, akkor ez a képzés neked szól!

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Felvétel ÚJRA indul

Budapesten működő Főiskolánk az első és egyetlen olyan felsőoktatási intézmény Európában, amely államilag akkreditált képzésben oktat jógát és teológiát. Nem számít, hány éves vagy! Jelentkezz július 31-ig, és szerezz diplomát akár állami finanszírozással! Tudj meg mindent a felvételiről, kérd ingyenes tájékoztatónkat!

Kapcsolj ki
Hatha-jóga és elvonulás hétvégék Krisna-völgyben

Ha már túl unalmasak a megszokott nyaralóhelyek, ugorj el a Fonyódtól kb. 30 km-re lévő Krisna-völgybe! Sétálj csodás arborétumunkban, látogass el a Tehénvédelmi Központba, kíváncsiskodj biokertészetünkben, merülj el szentélyünk spirituális légkörében.

Fotó+Videó
Ilyen volt a Szekérfesztivál 2023 (Fotók)
Sivráma Swami: Hogyan lehet megelőzni a korrupciót és a hatalommal való visszaélést? (Videó)

Közelebb hoz vagy eltávolít a modern technológia? Egy kiváló eszköz, amit azonban fontos jól, okosan használni, mielőtt az használ bennünket...

Égbolt
Égbolt: Elkezdődött a monszun időszak - tippek, tanácsok, tiltások

Július havi horoszkóp előrejelzés és egy kis kitekintés augusztusra, valamint egy különleges történet egy indiai bölcstől, akit az asztrológia és Isten kapcsolatáról és fontosságáról kérdeztek.

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Alapító ācārya:
A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda
Krisna-tudatú Hívők Nemzetközi Közössége

Copyright © 2023
Minden jog fenntartva!

Hare Kṛṣṇa Hare Kṛṣṇa Kṛṣṇa Kṛṣṇa Hare Hare
Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare