Hatha jóga és elvonulás hétvégék Krisna-völgyben

Admin Aktuális, Család, Hírek, Jóga, Kiemelt, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

Ha már túl unalmasak a megszokott nyaralóhelyek, ugorj el a Fonyódtól kb. 30 km-re lévő Krisna-völgybe! Sétálj csodás arborétumunk fái, növényei között, látogass el a Gosalába, a tehénvédelmi központunkba, kíváncsiskodj bio kertészetünkbe, merülj el szentélyünk spirituális légkörében! A farm minden apró szegletében érdekes megközelítéseket, ötleteket, csodákat fogsz látni. 

És a szállással sem lesz gondod! Ötvözheted a vidéki tücsök-ciripelős nyugalmat, az önfenntartást a kényelemmel. Igaz, Krisna-völgy nem szorul rá a közművekre, de mégsem nomád körülmények várnak itt. Az áramot napelemek szolgáltatják, fúrt kutunkból csörgedezik a kristálytiszta, egészséges, finom víz. Említeném a mázas cserépkályhát is, de hála Istennek, most csak díszíti a szobát! 🙂 Vegán étel-különlegességeinket szavakkal leírni nem lehet, ezeket meg kell kóstolni!

Gyere el Krisna-völgybe, tölts itt pár napot, és legyen az idei nyarad kicsit más, mint a többi!

Páros és családi kiruccanásokhoz vendégházunk különböző csomagokat állított össze, amelyekből az alábbi linken válogathatsz:

https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/nyari-kulonlegessegek/

 

 

Hatha jóga elvonulás 2023. július 7-9.

Egy különleges jógás hétvégével várunk Benneteket Krisna-völgyben, amely mélyebb spirituális tartalommal bír, mint a megszokott, átlagos jóga tanfolyamok, órák kínálata. Az ászanákat és pránajámákat kiegészítjük a mantra és bhakti jóga alapjaival. Ezen eszközök segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudjátok elérni a jóga végső célját.

Krisna-völgy festői környezete tökéletes menedéket nyújt az elvonulóknak, akik egy élményekkel teli lelki feltöltődést kapnak. Távol a város zajától és a mindennapi problémáktól éld át a jóga valódi jelentését!

Az alábbi linken bővebb információt kaphatsz a programról:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/hatha-joga-elvonulas/ 

Spirituális elvonulás 2023. július 20-23.

Ezen a hétvégén a Védák tudását kicsit bővebben megismerheted elméletben és gyakorlatban is itt nálunk, Krisna-völgyben.

Az ősi Védák, Szent Írások használati útmutatók az emberi élethez. Leírják, hogy miért vagyunk itt, mi az élet célja, és hogy hogyan érdemes cselekednünk benne, hogy a legkevesebb szenvedést és a legtöbb boldogságot hozzuk ki belőle.

 

 

Tanuld meg ezen ismereteket mentorainktól, hogy a későbbiekben az életedben hasznosan tud őket alkalmazni!

Krisna-völgy spirituális légköre támogatja a résztvevőket a tanulási folyamatban, energiáival fokozza a megismerés mélységét, és megkönnyíti a tapasztalás folyamatát.

Ha mindezt érdekesnek találod, részleteket az alábbi linken olvashatsz róla, és itt tudsz regisztrálni is a programra:
https://elvonulas.krisnavolgy.hu/spiritualis-elvonulas-hetvege/