Csatlakozz vásárlói közösségünkhöz, és vásárolj nagykereskedelmi áron a BIJÓ áruházban!

Admin BIJÓkedvezmény

A BIJÓ áruház vezetősége évek óta figyelemmel kíséri egyházunk tevékenységeit, és mivel az általunk hangsúlyozott környezetvédelem, a természetes és bio alapanyagok használata számukra is fontos, szeretnék támogatni közösségünk tagjait az egészséges életmód megvalósításában. Ennek érdekében létrehoztunk egy vásárlói közösséget, amely segítségével minden önkéntesünk, támogatónk kedvezményes nagykereskedelmi áron tud vásárolni az áruház kínálatából.

A BIJÓ áruház tágas, kényelmes területén kellemes vásárlói élményt nyújt, és tapasztalatunk szerint több, mint 17 000 termékével tökéletesen ki tudja szolgálni az egészséges életmódra törekvő családokat. Az üzlet nagy- és kiskereskedelemként is működik. A megegyezés értelmében az egyház támogatói nagykereskedelmi áron vásárolhatnak, céges regisztráció nélkül is. A kedvezményes árak mellé nem határoztak meg vásárlási minimum összeget sem, így ha kedvünk támad, akár egyetlen termékért is bemehetünk.

Hogyan tudják a közösség tagjai érvényesíteni a kedvezményt?

Nem szükséges előzetes regisztráció, pusztán fel kell keresnünk az áruházat, és vásárlás előtt a vevőszolgálaton elkérni a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége nevére kiállított kártyát. A visszaélések elkerülése érdekében minden hónapban változik az ehhez szükséges jelszó, amit minden hónap elején ki fogunk küldeni. A kártyáért cserébe fognak kérni valamilyen iratot, pusztán azért, hogy a vásárlás végeztével senki ne felejtse a vevőszolgálaton leadni azt. Ezután felkereshetünk mindent, amit a bevásárló cetlire felírtunk, majd amikor fizetésre kerül a sor, egyszerűen csak felmutatjuk a kártyát, és máris a nagyker kedvezményes árat kell csak kifizetnünk.


A jelenleg érvényes jelszó: Kipcsak ketchup 


Információ az áruházról, cím, aktuális kedvezmények megtekinthetők az alábbi weboldalon:
http://www.bijo.hu/

A kedvezmény természetesen barátokkal és családtagokkal is megosztható, de kérjük, hogy a lehetőséget ne reklámozzátok (a jelszót ne osszátok meg) a facebookon és hasonló közösségi portálokon.

Jó vásárlást!