Image

Hosszú Zoltán, Rādhā Kṛṣṇa Dāsa
egyházelnök


1994 óta gyakorolja a Krisna-tudatot.A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége egyház elnöke, illetve GBC titkár (a Krisna-tudatú Hívők Nemzetközi Közössége egyház vezetőségének tagja), aki a hazai mellett 7 délkelet-európai ország közösségének koordinálásáért felel. Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök. Jelenleg Somogyvámos település alpolgármestere.
Feleségével és két lányával Somogyvámoson él.

Bemutatkozó videó
Image

Szilaj Péter, Pṛthvī-pati Dāsa
ügyvezető elnök


1996-ban Budapesten csatlakozott a Közösséghez.2002 óta a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége egyház ügyvezető elnöke, valamint az egyház operatív vezetői testületének, a Vezetői Tanácsnak az elnöke. Tagja az egyház működését érintő jogi és gazdasági kérdésekkel foglalkozó bizottságoknak.
Feleségével és gyermekével Budapesten él.

Bemutatkozó videó
.
.
.
Image

Halászy Gábor, Gauramaṇi Dāsa
Budapesti Templom elnöke


1996-ban Budapesten csatlakozott a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségéhez.Több éven keresztül könyvterjesztő volt, melynek később a budapesti koordinátora is lett.
2013 óta a Budapesti Hare Krisna Kulturális és Oktatási Központ (Hare Krisna Templom) vezetője. Templomvezetőként összefogja a templomközpontban tanuló szerzetesek és misszionáriusok prédikáló tevékenységét, a templomi programokat, valamint lehetőséget biztosít a budapesti gyülekezet tagjainak a szolgálatvégzésre, illetve felügyeli az egyház által meghatározott vízió megvalósulását.
Budapesten él feleségével és kislányukkal.

Bemutatkozó videó
Image

Soponyai Zoltán, Śrīpati Dāsa
Krisna-völgy elnöke


1991-ben csatlakozott a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségéhez.Pécsről 2005-ben költözött Krisna-völgybe, ahol 2016-ban kapta meg az elnöki poszttal járó felelősséget. A helyi önfenntartásra törekvő közösség osztályainak, igazgatóságainak a munkáját hangolja össze, illetve az országos vezetés, valamint a GBC titkár iránymutatásai alapján hoz döntést a közösség életét érintő fajsúlyos kérdésekben.
Krisna-völgyben él feleségével együtt.

Bemutatkozó videó
.