Támogasd szervezetünket


PAYPAL

A leghatékonyabb támogatási forma a pénzbeli adományozás, ezzel ugyanis ott tudsz segíteni, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.

BANK

Ft

1%


Miről szól az adó 1% felajánlása? Magyarországon minden munkavállalónak lehetősége van arra, hogy adója 2x1%-át felajánlja egy nemes ügyért. Az első 1%-ot valamely felekezetnek, míg a második 1%-ot egy tetszőleges civil szervezetnek lehet felajánlani. Az adó 1%-os rendszer az egyik leghatékonyabb segítési forma, hiszen az adózónak nem jelent kiadást, mindössze egy nyilatkozat kitöltésébe kerül. Az 1%-os felajánlás szimbolikus voksolás egy számodra fontos nemes ügy vagy éppen elvrendszer mellett. Az adó 1% egyetlen ember esetében csekély összegnek tűnhet, de emberek ezrei együttesen már óriási segítséget nyújthatnak szervezeteinknek, hogy azok megvalósíthassák társadalomépítő tevékenységüket.

Munkanélküliként is segíthetsz! Amennyiben átmenetileg jövedelem nélküli vagy, akkor is érdemes rendelkezned. Az egyházaknak felajánlott 1%-ok esetében ugyanis a jövedelemadó visszaosztását a felajánlók száma szerint végzik el. Elkötelezettséged ezért mindenképpen kézzelfogható segítséget nyújt számunkra.

Ne felejtsd el, hogy adófizetőként közösen körülbelül 22 milliárd forint sorsáról dönthetünk. Köszönjük, ha rendelkezéskor ránk gondolsz!

Egyházi 1%

Technikai számunk: 0389 
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Letölthető rendelkező nyilatkozat >>

www.egyhazi.hu

Nonprofit szervezetek

Karitatív, szociális munka:

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18095575-1-41

Fenntartható fejlődés:

Öko-völgy Alapítvány
Adószám: 18786435-1-14

Oktatás:

Védikus Kulturáért Alapítvány
adószám: 18018318-1-14
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
adószám: 18183241-1-41


Pénzügyi támogatásA leghatékonyabb támogatási forma a pénzbeli adományozás, ezzel ugyanis ott tudsz segíteni, ahol épp a legnagyobb szükség van rá. Felajánláskor meghatározhatod, milyen célra (pl. hitélet, karitatív, környezetvédelem, könyvterjesztés, tehénvédelem) fordítsuk az adományod, ezen belül a leghatékonyabb módon használjuk azt fel a működtetés során. Válassz egy jó célt, és támogasd Te is társadalomépítő törekvéseinket! Adományodról adóigazolást állítunk ki, ezzel kapcsolatosan írj nekünk az [email protected]-ra.


Önkéntesség


Szeretnéd az idődet adni egy nemes ügynek, esetleg az általad pénzügyileg támogatott tevékenységekben ki is próbálnád magad? Az önkéntességen keresztül részese lehetsz közösségünknek, és számtalan élménynek is. Nem utolsó sorban pedig rengeteg tudást és tapasztalatot gyűjthetsz a téged érdeklő témákban. Csatlakozz csapatunkhoz! Hol önkénteskednél?