Hozzávalók:
- 5 ek. ghí vagy olaj
- 2kk kalondzsi
- 1 ek. apróra vágott zöld erőspaprika
- 3-4 babérlevél
- 1 kk. kurkuma
- 1 kisebb fej karfiol
- 600 g burgonyas
- 1 fehér retek
- 1 kisebb padlizsán
- 2 közepes méretű répa
- 3kk. feketemustármag
- 3 db. papadam
- 2,5 kk só
A zöldségeket megpucoljuk, kivéve a padlizsánt, kockára vágjuk a burgonyát, a retket, a padlizsánt, rózsára szedjük a karfiolt szeletekre vágjuk a répát. Ebbe a subjiba a karfiol szára is mehet, de csak a zsenge roppanós része. Egy wokban felmelegítjük a zsíradékot, beledobjuk a kalondzsit, a paprikát és a babérlevelet, majd úgy két percig pirítjuk. Beletesszük a zöldségeket, megszórjuk kurkumával, jól elkeverjük és lefedjűk az edényt. Néha megkeverjük, és nagyjából húsz perc alatt puhára pároljuk a zöldségeket saját víztartalmuk segítségével. Közben megdaráljuk a feketemustártmagot és elkeverjük hat evőkanál vízzel. A papadamokat bő olajban ropogósra sütjük majd darabokra törjük. Ha a zöldségek puhák, megsózzuk hozzáadjuk a mustárpasztát és a papadam darabokat. Forró csapatival tálaljuk.