Govinda Klub a belvárosban

Admin Govinda Klub

A belvárosi Vigyázó Ferenc utcai Govinda éttermünk különlegessége, hogy meditációs különtermében, helyszínt biztosít a Govinda Klub programoknak.

Govindaklub
Számos megkeresésre reagálva indítottuk el belvárosi programjainkat hétköznap esténként azok számára, akik érdeklődnek az önmegvalósítás és lelki egyensúly megteremtése iránt. Ezeken az estéken nem csak lelki, filozófiai témákról hallhatunk, hanem olyan gyakorlati ismeretekkel is gazdagodhatunk, amelyek saját hivatásunkban is hasznunkra lehetnek. A védikus írások szinte minden tudományterületet érintenek az egészségmegőrzéstől a párkapcsolatokon, a lélektanon és kommunikáción át a társadalomtudományokig valamint a gazdasági kérdésekig.

Átfogó filozófiai és gyakorlati információkat kaphatunk, amelyek személyes világképünkön keresztül járulnak a helyes életvezetés kialakításához. Govinda Klub programjainkon olyan elvekről és értékekről beszélgetünk, amelyek a legtöbb ember számára hiányoznak a mai felgyorsult, őrült világban, habár lelke mélyén mindenki szomjazik rájuk. Olyan értékekről, amelyek erőt, magabiztosságot, szilárd pontot adnak életünkben,
melyek fényében jó döntéseket tudunk hozni és boldog, teljes életet élhetünk.

Programjainkon várunk minden kíváncsi, kérdező, bátor embert, aki fel meri tenni magának az élet nagy kérdéseit. Várjuk Önt is sok szeretettel kedd esténként 18 órai kezdettel!

www.govindaklub.hu