Önismereti Képzési Rendszer – táplálék a léleknek

Admin Govinda Klub, Oktatás

A leghatalmasabb erő: az önkontroll. A vízgőz hatalmas dolgokra képes, ha nyomás alatt tartod, és nem engeded, hogy akár egy kis lukon is elillanjon. Ehhez hasonlóan, saját erőd is összpontosítva, szabályozva a leghatékonyabb. Az önkontroll képessége valódi érték, amely az önismeret és tudatos döntések együttes eredménye.

De ki is vagy te, akit meg kellene ismerned?
Az eredményeid, a sikereid, a pénztárcád, a kocsid, a házad, a sulid, a munkád, az emberi kapcsolataid… Csupán ez lennél Te? Ezek pusztán lenyomatok jellemedről, de Benned, ennél sokkal nagyobb kincs lakozik, amit felszínre hozhatsz.
Az Önismereti Tanfolyamot azok számára állítottuk össze, akik szeretnék megérteni és megismerni énük egy mélyebb aspektusát, valódi természetét. A tanultak olyan általános érvényű ismeretek, amelyek a filozófián, kommunikáción, napi rutinon, csapatépítésen, időbeosztáson és életmódon keresztül minden munkatevékenységben a segítségedre lehetnek életed folyamán. Mindez egy fejlődési lehetőséget kínál Neked.

A kétalkalmas tanfolyamokat egy Indiában élő, amerikai származású lelki tanítómester, Késava Bhárati Dász Mahárája tartja, aki közel negyven éve éli és tanítja az önismeretet és a lelki élet tudományát.

Időpontok:
Május 31-e és június 7-e (két pénteki alkalom) és
Június 3-a és június 10-e (két hétfői alkalom)

Az előadások a Govinda Étterem különtermében (Budapest. V. ker., Vigyázó Ferenc utca 4.) 18 órakor kezdődnek.A tanfolyam díja 5.000 Ft, diákok számára ingyenes.

Várunk Téged is szeretettel!

További információ és jelentkezés:
Szávai Gábor (Gurúttama Dász)
tel: +36 30 579-3917
e-mail: [email protected]

Önismereti tanfolyam