Tudod, hogy ki leszel következő életedben? – Govinda Klub

Admin Govinda Klub

Tudod, hogy ki leszel következő életedben? India ősi jóga könyvei magukban rejtik azt a tudást, hogy minden élőlény igazából egy lélek, ami örök, és nem átmeneti, mint az anyagi testek.

“Ahogy az ember leveti elnyűtt ruháit, s újakat ölt magára, úgy adja fel a lélek is az öreg és hasznavehetetlen testeket, hogy újakat fogadjon el helyükbe.”

(Bhagavad-gíta 2.22.)

A test az csak egy jármű, egy ruha, amit a lélek, mint egy ruhát felölt anyagi élete során, hogy cselekedeteket hajthasson végre. Tette eredményeként, a karma törvényei szerint azonban teste elhagyásakor egy újabb testet ölt magára. Sokakat érdekel, hogy ki lehetett előző életében, azonban ez az információ nem olyan lényeges. Az, hogy előző életünkben kik voltunk juttatott el minket ebbe a mostani testünkbe. A fő kérdés az az, hogy a következő életünkben milyen testben, milyen körülmények között kell megszületnünk, és milyen lehetőségünk lesz arra, hogy a valóban fontos dolgokkal foglalkozhassunk az életben, ami nem más mint önmagunk megismerése és az önmegvalósítás.

A reinkarnáció titkairól fogunk beszélgetni május 28-án, este 18 órakor a Govinda Klubban. Várunk Téged is szeretettel!

Govinda Klub 05.28.