Április 12. és 26.: Kezdő indiai főzőtanfolyam

Fodor Receptek

Két napos kezdő indiai főzőtanfolyam

Időpont: 2014. április 12. és 26. Szombat 10.00-16.00-ig

 Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus és vegán életmód alapelveibe és gyakorlatába.

A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetáriánizmus egészségügyi vonatkozásaival, az ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.

Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat. Az oktatásban konyhatechnikai eljárások sokasága szerepel, mint például a panír (házisajt) előállítása, a leggyakoribb indiai kenyérfélék, csemegék, és édességek elkészítésének trükkjei, levesek és szószok főzése, a zöldségételek és rizsek variációi illetve egzotikus italok készítése.

VEGAkaland főzőtanfolyam

A résztvevőknek a tananyag elsajátításához jegyzetet biztosítunk.

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.

Ár: 17.000Ft (Ha hozol magaddal valakit, 2500Ft kedvezményt biztosítunk)

Információ:+36-30 643-31-13

A jelentkezés feltételei:
http://budapestturizmus.krisna.hu/fozotanfolyam.html,
Keresd fel facebook oldalunkat is: Vegakaland főzőtanfolyam