Hare Kṛṣṇa programok Szombathelyen

Admin Hírek, Programajánló

Van egy jó hírünk a Vas megyeieknek! Szombathelyen, a megye székhelyében egyre aktívabban tevékenykedünk mi Krisna-hívők. Lehet, hogy már találkoztál velünk a város főterén egy zenés, táncos felvonulás alkalmával, vagy vettél tőlünk könyvet, de immár a nyilvános programjainkra is ellátogathatsz.

Idén már heti rendszerességgel várjuk az érdeklődőket Szombathely belvárosában egy színes eseménnyel. Tradicionális indiai hangszerekkel kísérve éneklünk, amelybe ha van kedved, Te is bekapcsolódhatsz, hogy kikapcsolódj.

Mindig készülünk előadással is, melyeket India legősibb írásaiból, a Védákból és magyarázataikból állítunk össze a legváltozatosabb témákban: önvaló, lélekvándorlás, filozófia gyakorlati alkalmazása, meditáció, önfejlesztés, boldogság elérése. Ezek általában kötetlen beszélgetésbe torkollanak, hiszen mindenki hozza a saját meglátását és kérdéseit.

A program végén vegetáriánus ételkóstolóval kedveskedünk minden vendégünknek. A Mantra-műhely nevű facebook oldalunkon találhattok részletes információkat az eseményei  nkről, valamint egyéb hasznos érdekességeket. A facebook profilunkon (Hare Kṛṣṇa Savaria) pedig az összes tevékenységünket nyomon követhetitek, és fényképeket találhattok ezekről. Keress meg minket, és látogass el hozzánk!