Vegetáriánus vagy? Vagy csak szeretnéd egészségesebben elkészíteni a családi ebédeket? Netán vegetáriánusként alkotói válságban szenvedsz? Vegaként sem kell felhagyni a tipikus magyaros ételek elkészítésével! Mi megmutatjuk Neked,mit mivel helyettesíthetsz.
A magyar gasztronómia ízvilága, a kontinens kiemelkedő helyén büszkélkedhet. Ki ne ismerné a híres magyar gulyást vagy a töltött káposztát? A magyar konyha egyik jellegzetessége, hogy a legegyszerűbb alapanyagokból, könnyen és gyorsan ínycsiklandozó ételek kerülnek a család asztalára.
Elkészítjük – többek között – a brassói pecsenéyt, rántottát, bajai túrós csuszát és egyéb finomságokat.
A tanfolyamot Vraja-loka devi dasi (Simon Viola) tartja, aki 10 éve vegetáriánus és elkötelezett híve a magyar gasztronómiának is.Tarts vele egy kulináris kalandozásra!
A tanfolyam minimum 5 fő jelentkezése esetén indul!
Helyszín: Lélek Palotája, Budapest 1039. Lehel utca 15-17.
További információ: Szakács Beáta +36/30-978-3669
Ár: 9 000 Ft
Időpont: 2017. február 18., szombat
2017.02.18. szombat 10:00-15:30
Kezdés: 10 óra 00 perc