Ismét költözik a Blaha Lujza téri ételosztás

Fodor Ételosztás, Hírek

Október 29, keddtől a Blaha Lujza térről ismét az ahhoz közeli Teleki László térre költözik át a nyilvános ételosztás. Az időpontja nem változik, továbbra is minden munkanapon 12 órakor kezdődik.

2010 óta már nem először költözködik a népkonyha. Első ízben a Társadalmi Megbékélés Program bevezetésekor vált szükségessé a helyszín módosítása. Ez alkalommal a tér általunk használt területének átalakítása indokolta, hogy a szolgáltatásnak új helyet találjunk. Később azonban, mivel ez a tér bizonyult a legalkalmasabbnak e tevékenységre, az ellátás ismét visszaköltözött a Blaha Lujza tér szegletébe – a Márkus Emília utcába. Ez időszak alatt több szervezet is tartott ételosztást ugyanezen a ponton.

Ételosztás

Október 29-én ebben a Corvin melletti kis utcában átalakítási munkálatok kezdődnek meg, ezért a VIII. kerületi Önkormányzat egyelőre a Teleki László teret biztosítja az ellátás zavartalan működtetéséhez. Átmeneti jelleggel egyelőre 2014. január 15-ig használható a Teleki tér Dobozi utca felőli területe ételosztás céljára, mely továbbra is hétfőtől péntekig, a megszokott időben, déli 12 órakor kezdődik.

A Karácsonyi háromnapos étel- és csomagosztásunk a megszokott módon a Blaha Lujza téren zajlik majd. Ennek részleteiről a későbbiekben nyújtunk bővebb tájékoztatást.

Kérjük, hogy aki a környezetében ismer olyan embert, aki időközönként látogatta Blaha Lujza téri ellátásunkat, tudassa vele a hirtelen jött a változást. Köszönjük!

www.karitativ.hu