Július 23-28. Élménytábor Krisna-völgyben

Admin Krisna-völgy

Kivételes alkalom az ember életében, amikor egy több napos kirándulás vagy elvonulás során lelki élményeket tud szerezni, ki tud szakadni a nagyváros felgyorsult ritmusából, és több figyelmet tud fordítani önmagára. A júliusi krisna-völgyi élménytáborban lehetőség nyílik megtapasztalni, milyen kincsekkel rendelkezik az ősi védikus, lelki kultúra és önmagunkhoz is sokkal közelebb juthatunk.

A mindennapok forgatagában sokszor gondolhatjuk, hogy nem is léteznek lelki élmények, a hétköznapi rutin ritmusába ragadunk. Gyakran a lelki ízekről csak hallunk a különböző programokon, de ennek megvalósítása, valódi megízlelése elmarad a feszített tempó miatt.

Ez a tábor kivételes alkalom lelki élményeket szerezni, kiszakadni a rutinos felgyorsult ritmusából, több figyelmet fordítani önmagunkra. Lehetőség nyílik megtapasztalni, milyen kincsekkel rendelkezik az ősi védikus, lelki kultúra. Az élménytábor célja, hogy pár napra – Krisna-völgy menedékében – közelebb kerülhessünk önmagunkhoz, és a lelki valósághoz. Emellett megismerhetjük Krisna-völgy hangulatát, életritmusát, valamint megtapasztalhatjuk a természet közvetlen energiáját, és azt is, Aki mögötte van. Nem utolsó sorban a nyiladozó természetben, a jó levegőn, a szabadban tölthetjük az időt. Krisna-völgy lelki atmoszférája segít egy kicsit elmélyülni, harmóniára lelni. Mikor az elmét nem zavarja semmi, akkor az ember képes meglátni az önvalót, felfedezni a kapcsolatot a Legfelsőbbel, az Ő szépségével, tulajdonságaival és kedvteléseivel együtt. –

A program további részletei itt:
http://bpd.hu/esemenyek/elmenytabor-orok-emlek-marad-2013

Regisztráció: +36 20 401 7573, [email protected]

2012_06_05-farm-poster