Mert adni nem csak jó… érdemes is!

Fodor Hírek

Egyszerű, egyértelmű, kézzelfogható
Az elmúlt években folyamatosan növekedett az egyházunk számára felajánló adózók száma és a felajánlott összeg is. Így sikerülhetett az a nagy összefogás, amely Karácsonykor sok rászoruló embertársunknak jelentett segítséget. A rendelkezők száma lassan, de folyamatosan növekszik. Ennek ellenére statisztikai adatok szerint még mindig csupán az adózók 40%-a rendelkezik az adó 1%-ok felhasználásáról. Döntése fontos számunkra! Kérjük, segítsen Ön is, rendelkezzen adója 1%-áról, és bátorítson erre másokat is!

Adója egy százalékának felajánlása Önnek egy fillérbe sem kerül, hiszen ezt az összeget mindenképpen befizeti az államkasszába, azonban ha Ön tudatos polgár, megválaszthatja, hogy milyen közhasznú vagy lelki célra fordítja azt, hogy valódi értékeket támogasson, és ezáltal kiemelkedően jó célt képviseljen életében! Adományai azonnali és kézzelfogható eredményt nyújtanak sok ezer nehéz sorsú embernek. Alkalmi önkéntesként lehetősége nyílik arra is, hogy akár saját maga kioszthassa adományát ételosztásaink alkalmával!

slider1sz2013

Az út folytatása
A Krisna-hívők Közössége 2013-ban is folytatja a már megszokott karitatív tevékenységét, de a tervek megvalósításához az anyagi segítség is elengedhetetlen. Ezúton is szeretnénk megköszönni Önnek eddigi felajánlásait és segítségét kérni a folytatásához! Kérjük, támogassa Ön is tevékenységeinket, és rendelkezzen egyházunk javára adójának 1%-áról.

Továbbra is szeretettel várjuk Önt programjainkon, fesztiváljainkon, a kultúránk és tradíciónk megismerése, testi-szellemi feltöltődés céljából, fővárosi vagy vidéki központjainkban.

Technikai számunk: 0 3 8 9