Talpraesett Gyerekek országos versenyén vettek részt a krisna-völgyi diákok

Admin Hírek, Oktatás, Rólunk írták

Tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Talpraesett Gyerekek országos verseny, aminek a döntőjébe iskolánk tanulói is bejutottak! A versenybe 9-16 év közötti gyerekek jelentkezhettek, s így a felső tagozatosainkkal iskolánk is benevezett. Az elmúlt hetekben többször is kaptunk email-ben olyan feladatokat, melyhez szükség volt némi talpraesettségre. A változatos és izgalmas feladatok megoldását a visszaküldés során még fényképekkel is igazolnunk kellett.

A beküldött anyagok alapján bejutottunk a legjobb hat csapat közé a döntőbe, ami május 26-án délután került megrendezésre Somogyszobon. Minden csapathoz tartozott egy felnőtt kísérő is, a mi esetünkben Szusilá mátádzsít láttuk a legtalpraesettebbnek.

A döntő három részből állt: egy kérdéssor kitöltéséből, egy 5 perces zenei bemutatóból és egy ügyességi versenyből. A zenei bemutatónk olyan nagy sikert aratott, hogy a Somogyi Hírlap cikkébe is ez került be képanyagként. Az ügyességi verseny feladatai között szerepelt egy szétvágott kép összeillesztése, célba dobás, ugrálókötelezés, krikett, stb. Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ebben a versenyben és bizonyíthattuk talpraesettségünket.

Talpraesett-2013

További cikkek az iskola honlapján: oktatas.krisnavolgy.hu