A szent helyek titka – megjelent a térképkönyv

Fodor Hírek

terkepkonyvA Krisna-völgy szent helyeit bemutató Nava-Vradzsa-mahimának a következő magyar nyelvű köteteként megérkezett a térképkönyv!

A Nava-Vradzsa-mahimá minden egyes kötetének megérkezése nagy ünnepet jelent itt Krisna-völgyben. Már mindenki nagyon várta, hogy mikor kaphatjuk meg a következő részt, ami ráadásul a magyar nyelvű térképkönyv lett. Ez azért lelkesítette még jobban az ittenieket, mert a térképkönyv segítségével mostantól mindenkinek lehetősége nyílik majd arra, hogy csoportosan, vagy egyedül bebarangolhassa Krisna-völgy összes szent helyét. E kötetben ugyanis nem csak a szent helyekről készült csodálatosan illusztrált térképek kaptak helyet, hanem minden egyes helyszínről van egy rövid kis leírás is, hogy milyen kedvtelések kapcsolódnak oda.

Krisna-völgy lakói egyre-másra érkeztek, hogy az itteni könyvtárban átvehessék a szívük kincsének számító Nava-vradzsa-mahimá legújabb kötetét. Boldog mosolyuk igazolta, hogy nagyon sokat jelent számukra e gyönyörűséges mű. Biztos, hogy nagyon lelkesen fogják látogatni e szent helyeket, hogy még mélyebben el tudjanak merülni az Úr Krisna kedvteléseinek nektárjában.

Ezt a gyönyörű művet ajánljuk azonban tanulmányozásra azoknak is, akik nem Krisna-völgyben laknak, hiszen az Úr Krisna kedvteléseiben való elmerülésnek nincsenek fizikai korlátjai. Ha egy szent helyre gondolunk, vagy az Úr Krisna ottani kedvtelésére, akkor még ha a testünk sok-sok kilométerre van onnan, a tudatunk teljesen el tud merülni e lelki élményben. Ezen a módon a térképkönyv segítségével bárki bejárhatja Krisna-völgy összes szent helyét.

A teljes sorozat megrendelhető a Krisna-völgyi könyvtárban (email: [email protected]    tel.:30/935-23-29), vagy az alábbi angol nyelvű honlapon: www.srsbooks.com/

Forrás: http://oktatas.krisnavolgy.hu/megjott-a-magyar-terkepkonyv#more-4937