Az 1% egy remek lehetőség a segítségre! Már csak néhány nap maradt hátra…

Fodor Hírek

Már csak pár nap maradt az adóbevallásból, hiszen május 20-án lezárul az adóbevallások ideje.
Ám ez nem csak egy évente ismétlődő nyűgös kötelesség, hanem egy remek lehetőség arra, hogy adónk kétszer 1%-nak felajánlásával segíthessünk.

Technikai számunk: 0389

Sajnos sokan nem tudnak arról, hogy adójuk kétszer 1%-áról van lehetőségük dönteni. A statisztikák alapján az adózók egy nagy része még mindig csak az alapítványi 1%-ról dönt. Jó tudni, hogy ha nem rendelkezünk második 1%-unkról, akkor is támogatjuk valamelyik egyházat, ugyanis az állam a rendelkezők arányában visszaosztja a fennmaradó összeget. Tehát érdemes eldönteni, hogy melyik egyházi intézmény tevékenységét támogatjuk. Ezzel kapcsolatban az www.egyhazi.hu oldalon olvashat többet.

Az idei kampányunk igyekszik bemutatni a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének sokszínűségét. Kisfilmjeink beszélnek az ételosztásról, Krisna-völgyről és a bio gazdálkodásról.

További videóink itt érhetőek el >>

A tavalyi évben 23 290 fő ajánlotta fel nekünk adójának második, egyházaknak adható 1%-át. Ezúton szeretnénk nekik köszönetet mondani támogatásukért. Segítségükkel intézményünk zavartalanul tudta folytatni tevékenységeit, és lehetőség nyílt a fejlesztésre is.

Egyházunk tevékenységi köre szerteágazó. Ha bármely pontjával egyetért, kérjük adójának második, egyházaknak adható 1%-val támogassa törekvéseinket.
Ez egy remek alkalom arra, hogy segíthessen.

Rendelkező nyilatkozatunk letölthető innen.

Köszönjük támogatását!

www.egyhazi.hu

1%