Különleges programok Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

Szeretné megismerni:
– a békés, harmonikus élet titkait?
India kultúráját?
– egy ősi tudás mai napig használható, mély bölcsességét?
– egy tudományos alapokkal bíró, időtálló filozófiát?

Szeret énekelni, táncolni? Érdekli a jóga? Kíváncsi rá, mit jelent a dinamikus meditáció? Megkóstolna egy különleges ízvilágú vegetáriánus lakomát? A Debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ mindenki számára nyitva áll.

  • Hétköznaponként 12-15 óra között az Étterem változatos kínálatával várja vendégeit.
  • Hétfőtől péntekig, a reggel 7-től háromnegyed 8-ig tartó programjaink során különleges történeteket olvasunk és értelmezünk (Srímad-Bhágavatam és Prabhupada élete), melyek útmutatásul szolgálhatnak mindennapi életünk során. Választ kaphatunk kétségeinkre s kérdéseinkre, és megtudhatjuk, hogyan élhetünk egyszerű életet magas szintű gondolkodás mellett.
  • Péntek esténként és vasárnap délutánonként pedig zenével egybekötött beszélgetésre és az azt követő közös lakomára hívjuk az érdeklődőket. December 12-én ráadásul vendégünk lesz Budapestről Guna-grahi prabhu, aki zenés mantrameditációt tart az egybegyűltek aktív részvételével.

Az éneklés egyszerre gyógyít és ellazít, inspirációt ad és felemel, kikapcsolódást nyújt és boldoggá tesz. Mindenkit várunk, hogy legyen részese ennek az élménynek, és velünk együtt énekeljen, s átélje a dalokon átszűrődő harmóniát!

Azoknak pedig, akik Hisznek a mantra erejében, jó szívvel ajánljuk az alábbi mantrát:

Hare Krisna Hare Krisna Krisna Krisna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare

Decemberi nyitva tartás: December 24. és január 5. között a Govinda ZÁRVA tart (az utolsó nyitvatartási nap: december 24. , szerda, nyitás: január 5-e hétfőn).

www.harekrisna.hu