Az a bizonyos kétszer 1%

Admin Hírek

Az adóbevallások ideje ismét elérkezett. Ilyenkor a kötelezettségeken kívül remek lehetőségünk nyílik arra, hogy adónk kétszer 1%-át valamilyen nemes célra ajánljuk fel.

Talán felesleges megemlíteni, hogy Egyházunk és más szervezetek életében milyen fontos támogatást jelent az adófelajánlásból befolyó összeg. Ráadásul úgy segíthetünk, hogy az sem időbe, sem pedig pénzbe nem kerül.

A Krisna-hívőknek minden évben több tízezren ajánlják fel adójuk második, egyházaknak adható 1%-át, és ez számunkra azt jelzi, hogy a társadalom elismeri és igényt tart a törekvéseinkre. Ez a pénzforrás nagyban segíti országos hálózatú karitatív tevékenységeinket, valamint hitéleti munkánkat, legyen az a tízezrek által látogatott Krisna-völgy, budapesti központunk, vagy éppen az oktatási intézményeink. Célunk az emberek lelki önmegvalósításának és felemelkedésének elősegítése. Nagyon reméljük, hogy elégedett a társadalom szolgálatában végzett erőfeszítéseinkkel, és amikor az adórész felajánlására kerül a sor, Egyházunkat részesíti előnyben. Minden kedves támogatónknak köszönettel tartozunk!

1%

Sajnos még napjainkban is sokan vannak, akik nem tudnak mindent az adó 1%-ok felajánlásáról. Segítsünk nekik, mondjuk el, hogy kétszer 1%-ról rendelkezhetünk. Az elsővel egy társadalmi szervezetet (alapítványt, egyesületet, stb.), a másodikkal pedig egy egyházat támogathatunk. Hacsak nem elkötelezettek, ajánljuk barátaink és ismerőseink figyelmébe az általunk támogatott szervezeteket. Ne maradjon egyetlen 1% felajánlására alkalmas mező sem üresen!

Köszönjük a támogatást!

Egyházi 1%
Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége:
Technikai szám: 0389
http://egyhazi.hu/

Alapítványi 1%
Amennyiben egyetért törekvéseinkkel, kérjük, az alapítványoknak felajánlható 1% esetében részesítse előnyben az egyházunkkal együttműködő alapítványokat:

Védikus Kultúráért Alapítvány:
Adószám: 18018318-1-14
https://krisna.hu/w/?q=node/275

Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány:
Adószám: 18095575-1-41
www.karitativ.hu

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola:
Adószám: 18183241-1-42
www.bhf.hu

Partner civil szervezet:
Noé Állatotthon Alapítvány
Adószám: 18169696-1-42