Belső béke és önmegvalósítás – programok Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

Előadások, beszélgetések és mantra-meditáció a Govindában

„Az embereket – különösen ebben a Kali-korban – az anyagi energia bűvöli el, s azt gondolják, hogy az anyagi kényelem fokozásával mindenki boldog lehet. Nem tudják, hogy az anyagi természet rendkívül erős, hiszen szigorú törvényei mindenkit erősen megkötöznek… az illúzió hatására az ember úgy akar boldog lenni, hogy a legkülönfélébb utakon saját érzékkielégítésére törekszik. Ez azonban sohasem teheti boldoggá.” (Srila Prabhupada)

Látogasson el a Debreceni Govindába, ahol minden hétköznap izgalmas előadásokkal, péntek esténként – a hét lezárásaként – pedig zenés mantra-meditációra várják az érdeklődőket.

„Az okos embert az érdekli, hogyan vessen véget a születésnek, a betegségnek, az öregségnek és a halálnak, valamint hogyan éljen örökkévalósággal, boldogsággal és tudással teli lelki életet.” (Srila Prabhupada: A tökéletesség útja)

Ha foglalkoztatják ezek a kérdések, hallgassa meg a reggeli előadásokat, melyek során – többek között – arról esik szó, mi a valódi természetünk, kik vagyunk valójában, és hogy kerülhetünk ki a szenvedések és illúzió csapdájából.

E reggeli programok hétköznaponként 7-8 óra között tartanak.

A Mantra-Yoga Estek minden pénteken (november 6., 13., 20., 27.) 18 órától kezdődnek. Jöjjön el, és csendesítse le elméjét egy tradícionális indiai hangszerekkel kísért közös mantra-éneklésen keresztül, majd kóstolja meg a Govinda Étterem ételkülönlegességeit!

November 22-én, vasárnap pedig egy zenével, tánccal és előadással kísért vasárnapi programon vehet részt, a Govardana puja ünnepén.

Bővebb információkat talál a Debreceni Govinda facebook oldalán vagy a www.harekrisna.hu oldalon.