A belga Krisna-hívők mélységesen elítélik a brüsszeli terrortámadást

Admin Hírek

2016. március 22-én terroristatámadás rázta meg Belgium fővárosát, Brüsszelt. A 3 robbantásból álló merényletsorozatban több tucatnyian vesztették életüket és sebesültek meg. A Krisna-tudat Nemzetközi Szervezete együttérzését fejezi ki az áldozatok családtagjainak és a sebesülteknek.

A Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetének belgiumi tagszervezete megdöbbenését fejezte ki nyilatkozatában és imádkozásra buzdítja a Krisna-hívőket szerte a világon.

“A belga Krisna-hívők közössége mélységesen elítéli e kegyetlen, szörnyű és erőszakos cselekményeket, amelyeket egyesek a vallásuk nevében követtek el, ám amelyek semmilyen módon nem reprezentálnak egyetlen szellemi hagyományt sem, sőt éppen ellenkezőleg, csupán a gyűlöletet, az emberi gonoszságot és kicsinyes irigységet, az erőszakot és a terrort képviselik.

Imádkozunk az áldozatokért és családtagjaikért. Itt az idő, hogy a vallások együttesen kiálljanak és fellépjenek a terror minden formája ellen, előmozdítva ezzel a békét, a pérbeszédet és a kölcsönös tiszteletet.”

Mahaprabhu das
ISKCON Belgium