Asztrológiai előrejelzés farsang idejére

Admin Hírek

Február hónap második felében a Mars végleg megérkezik a Skorpióba és közeledik az itt álló Szaturnusz felé, így felerősödik a harciasság érzése és kicsit a forrófejű, tüzes gondolatok is. Persze a Merkúr hatására a Bakban még képesek vagyunk hidegfejjel gondolkodni, de egyre több embert aggaszt a világban tapasztalható migrációs és háborús válság. Ugyanezt a fényszöget egyes egyedül úgy vagyunk képesek jól megélni, ha spiritualitást, lelki transzformációt, okkult tanításokat, meditációs tevékenységet, vagy valamilyen spirituális utazást tervezünk be életünkbe pl. egzotikus országokba. A lelkünket átalakító erők, energiák most képesek békét adni egy kissé békétlen élethelyzetben.

Február 18-án érdemes böjti időszakot kezdeni vagy legalább 1 napig gabonát és hüvelyeseket (és persze húst, halat is) elhagyó böjtnapot tartani, délig akár léböjtöt is, ha egészségünk ezt megengedi és orvos által nem ellenjavallt. Ez rendkívül kedvező hatású. Ha a következő hónapokban vértisztító, májat roboráló böjtökbe kezdünk, most az is nagyon ideális. Kerüljük a vegyszerezett, tartósított élelmiszereket, válasszunk bio-terményeket!

Február 24-én és az azt követő napokban különösen vigyázni kell üzleti tevékenységekben és pénzügyi döntések során, mert erős meglepetések érhetik a vállalkozó szelleműeket. Ismét napirendre kerül a mostanában amúgy is felkapott oktatás és felsőoktatás témaköre is – köszönhetően az Oroszlánban kalandozó Jupiternek és fényszögeinek. Ugyanebben az időszakban ködös időjárásra, belvizekre, esőre, ködre, illetve – ha kialakulnak földmozgások a világban – szökőárszerű jelenségekre lehet számítani.

https://www.facebook.com/onlinehoroszkop