Átértékelted a továbbtanulást? Utófelvételi Főiskolánkra

Admin Hírek, Oktatás

Örömmel tájékoztatjuk, hogy augusztus 10-ig még lehet jelentezni a 2016/17-es tanévre:

Vaisnava Teológia BA

Vaisnava Teológia MA

Vaisnava Jógamester BA

szakokra, államilag finanszírozott és költségtérítéses formában egyaránt!

BHF

Iskolánk világnézeti felfogástól függetlenül minden érdeklődőt szeretettel fogad. Ösztöndíjas vagy önköltséges képzést kínálunk nappali és levelező tagozaton. Képzéseink időtartama három év, szeptemberben az alábbi szakok indulnak:

Vaisnava jógamester (BA) szakunk az egyetlen olyan felsőoktatási képzés Európában, amely államilag elismert jógaoktató diplomát ad. Az elméleti és gyakorlati képzés során mélyrehatóan ismertetjük a jógagyakorlatok, a jógahagyományhoz kötődő életmód és moralitás, valamint az egészségtan tudásterületeit. Továbbá bemutatjuk hallgatóinknak a jógapszichológiát, a relaxáció és a meditáció technikáit.

Vaisnava teológia (BA és MA) szakunkon pedig megismerheti a hinduizmus történetét és kultúráját, valamint tanulmányozhatja a hinduizmus vaisnava ágának páratlan mélységű vallásbölcseletét és az ezen alapuló természetes életstílus alapelveit.

Mindkét szak hallgatói megismerkednek többek közt az ősi India máig élő filozófiai rendszereivel, valamint az ájurvédikus orvoslás és a szanszkrit nyelv alapjaival is. Mottónk: „Megőrizzük és továbbadjuk a jógáról és a lélekről szóló ősi tudás elméletét és gyakorlatát.”

További részletek itt: http://bhf.hu/ >>