Bölcs Ifjak Találkozója és védikus önismereti programok (Debrecen)

Admin Hírek, Programajánló

Októbertől új programok indulnak a Debreceni Govindában. Szeretettel várunk benneteket kedd esténként, 17.30-tól 19 óráig az ún. Bölcs Ifjak Találkozóján, mely során a Védikus bölcsességekből merített, változatos, és máig aktuális témákról beszélgetünk.

bit

Hétköznaponként folytatódnak reggeli előadásaink, pénteki Mantra-Yoga Estjeinken pedig egy zenés meditációban csendesíthetitek le az örökké háborgó, nyugtalan elmét.

Vasárnap reggelenként 7:30-tól 8:30-ig – pedig egy különleges szemináriumon vehettek részt: a sokak által (pl. Albert Einstein, G.W.Hegel, stb.) nagyrabecsült mű, a Bhagavad-gítá verseire épülő előadáson.tudatunk-szintjei

Október 20-án, csütörtökön 18 órától pedig a Debreceni Bijo Központban (Miklós utca 18.) várunk benneteket, a Védák titkai sorozat programján belül egy tartalmas beszélgetésre a tudat szintjeiről. Az adomány jellegű részvételi díj 1000 Ft.

Az október a tudatosság hónapja. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk létezésünk alapjával: hogy szellemi lelkek vagyunk. A lélek szimptómája pedig a tudat; az, hogy tudatosak vagyunk. Ennek a tudatnak öt szintje van. Testünk csupán egy eszköz, amit a tudatunk szintjének megfelelően használhatunk. A Tudatunk szintjei előadáson (október 20., csütörtök 18 órától) – mely a többi programtól eltérően nem a Debreceni Govindában, hanem a Bijo Központban lesz – ezekről a témákról beszélgetünk.

Védikus önismeret tanfolyam: Október 29., 10-17 óra között:

Szeretettel várunk benneteket egy egész napos tréningre az önvaló, a szellemi lélek felismerésére, megértésére. 4 ponton át vizsgáljuk és elmélyítjük ismereteinket az önismeret területén. (1. a lélek megismerésének tudománya, 2. személyiségünk rétegei, 3. az önvaló öröme, 4. valódi szeretet.)

vedikus-onismeret

Bővebb információkért figyeljétek a Debreceni Govinda facebook oldalát! >>