Ételt az Életért adventi meglepetések Győrben

Admin Ételosztás, Hírek

Több éve segítünk Győrben is a nehéz sorsú családoknak. Az eddigi körülményeink és lehetőségeink arra adtak módot, hogy évi 2 alkalommal tartós élelmiszercsomagokkal kedveskedjünk a helyi családoknak. Nagy volt a vágyunk, hogy ne csak csomagokat, hanem meleg ételt is oszthassunk egyszer majd Győrben is. December 10-én teljesült a vágyunk, s most már rendszeresen oszthatunk ételt Győrben is!

Köszönet a Gyermekek Mosolyáért Alapítványnak, akik segítettek kiértesíteni a családokat az adventi program kapcsán. Köszönet a győri művelődési házak vezetőségének, akik rendszeresen térítésmentesen biztosítanak helyet a számunkra az étel- és játékosztásokhoz. Köszönet a győri vállalkozóknak, akik szeretnének titokban maradni, de segítségük óriási jelentőségű számunkra!

Ezen a szombaton a gyerekek nagy örömmel válogattak a játékok között és mire megérkezett az ebéd már az összes játék gazdára talált 🙂 Idén így Győrben összesen 100 db, darabonként több mint 10 kg-os tartós élelmiszercsomagot és 200 adag meleg ételt és édességet valamint, sok-sok játékot sikerült kiosztanunk az érkező, nehéz körülmények között élő családok számára. Reméljük, hogy jövőre sikerül még több családon segítenünk – írja Zsuzsa, Szudámaní déví dászí lelkész, a győri és pécsi Ételt az Életért vezető koordinátora.